Sony Vaio VPC-F13L8E/H

Astazi va prezentam sub forma de mini review un laptop din gama premium. Laptopul Sony Vaio VPC-F13L8E/H este remarcabil de eficient, cu un senzor de lumina ambianta care regleaza luminozitatea ecranului in zonele mai luminoase pentru a conserva energie. Apasati butonul de oprire a afisajului pentru a dezactiva imediat ecranul si a economisi energie – ideal cand ascultati muzica.

Acest laptop este un laptop cu componente de ultima generatie incepand cu procesorul Intel Core i5, un display Full HD, 4GB memorie DDR3  si o placa video dedicata NVIDIA GT 425M. Toate aceste componente il fac un laptop foarte puternic cu care puteti rula orice aplicatie fara probleme. Acest laptop este un pic mai greu fata de restul laptopurilor ajungand la o greutate totala de 3.1 Kg.

Acesta are un hard de 640GB SATA insa se putea si mai bine cu un hard SSD sau SSH, un hard disk slabut avand doar  5400 rpm, insa cred ca cei de la SONY  nu s-au axat pe rapiditate ci mai mult pe cantitatea de stocare la acest laptop. Si asa insa acest laptop ramane un  laptop performant cu un design specific celor de la SONY. In plus daca cumperi acest laptop in aceasta perioada beneficiezi de o promotie in care iti primesti banii pe TVA inapoi!

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Laptopul Sony Vaio VPC-F13L8E/H

One thought on “Sony Vaio VPC-F13L8E/H”

  1. Pingback: Laptop HP Pavilion g6-1015sq review, pret si pareri
  2. Trackback: Laptop HP Pavilion g6-1015sq review, pret si pareri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.