Laptop Sony Vaio VPCEH1M1E/W

Cu laptopul Sony Vaio VPCEH1M1E/W cu siguranţă vei ieşi în evidenţă oriunde te vei duce datorită design-ului şi configuraţiei sale. Acesta face parte din seria de laptopuri E de la Sony, serie care are unul dintre cele mai compacte designuri din clasa sa, cu linii elegante şi un model texturat modern pe capac, fiind comod de ţinut în mână când este transportat.

Deja când rostim cuvântul Sony toată lumea ştie că acela este un produs de calitate, care nu vă va dezamăgi indiferent de aplicaţiile la care îl veţi folosi. Nici VPCEH1M1E/W nu face excepţie şi vine cu o configuraţie de ultimă generaţie plus un design la fel de modern şi futurist. Însă toate aceste detalii le veţi descoperi citind review-ul de mai jos. Tot mai jos veţi găsi şi câteva poze cu acest laptop.

Laptop Sony Vaio VPCEH1M1E-WSony Vaio VPCEH1M1E-W inchisSony Vaio VPCEH1M1E-W tastatura

 

 

 

 


Vezi mai multe poze, detalii și informații …

Dar destul cu această introducere, să trecem la lucruri mai importante, cum ar fi configurația acestui laptop. Și pentru început vă spun că acest laptop are un procesor Intel Core i3 2310M care va rula la o frecvență de 2100 Mhz și are o memorie cache de 3072 KB (3MB). Deci sper că v-ați dat seama că vorbit despre un laptop premium cu o configurație pe măsură. Mai departe descoperim display-ul de 15.6 inch care folosește tehnologia VAIO Display fiind un ecran de tip LED, ceea ce înseamnă că veți avea un consum redus de energie. Deja o rezoluție standard pentru acest tip de display-uri și acesta are rezoluția de 1366 x 768.

O componentă foarte importantă la un laptop sau calculator, după procesor vine și memoria RAM, care vă va ajuta procesorul pentru a putea rula în parametri optimi orice program sau joc. Producătorul Sony Vaio VPCEH1M1E/Ws nu s-a limitat deloc atunci când a adăugat 4 GB DDR3, o memorie ce va funcționa la o frecvență de 1333 Mhz. Mai trebuie să precizăm că dacă mai vreți mai puteți adăuga încă 4 GB deoarece acesta suportă până la 8 GB. Iarăși când vine vorba de stocare acesta nu vă va limita chiar deloc deoarece are un hard disk de 500 GB (jumătate de terra) de tip SATA ce va învârti platanele cu o viteză de până la 5400 rotații pe minut.

Acest laptop poate fi folosit fără probleme și de persoanele care îl vor mai mult pentru jocuri. Îl recomandă placa video dedicată de la marele producător de plăci video NVIDIA. GeForce 410M este o placă video performantă care dispune de 1024 MB (1GB) de memorie pentru a rula filme în format Full HD sau jocuri abia apărute pe piață. Mai jos veți putea urmări un gameplay la Battlefield Bad Company 2 cu această placă video, pentru a vă forma o părere despre ea.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=j1do-Xslh6A[/tube]

Pe partea de multimedia este dotat standard ca orice laptop deci nu vă vom mai enumera. Trebuie totuși să vă precizăm că bateria este una de tip Li Ion care vă poate oferi o autonomie de lucru de până la 4 ore și 30 minute. Încă un amănunt important este faptul că în acest preț este inclus și sistemul de operare Microsoft Windows 7 Home Premium 64 biți.

One thought on “Laptop Sony Vaio VPCEH1M1E/W”

  1. Pingback: Laptop Sony Vaio VPCEJ1M1E review cu preț și păreri
  2. Trackback: Laptop Sony Vaio VPCEJ1M1E review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.