Laptop Sony Vaio VPCYB2M1E/G – un SONY ieftin

Un nou model cu un specific celor de la Sony este și acest model de dimensiuni mai mici laptopul Sony Vaio VPCYB2M1E/G ce este disponibil pe culoarea verde (fosforescent aș spune). Nu este un laptop cu componente de ultimă generație dar cu siguranță este un laptop ușor și compact foarte ușor de transportat oriunde veți pleca fără a vă provoca dureri de spate.

Nu foarte performant, însă suficient pentru a face un batch resize la câteva poze sau pentru a vizualiza câteva filmulețe pe youtube în format HD. Aș alege acest laptop dacă aș vrea un laptop mic numai bun de navigat pe net, vorbit pe internet dar și pentru design-ul special și elegant a celor de la SONY dar nu în ultimul rând pentru prețul destul de mic zic eu în comparație cu restul laptopurilor celor de la SONY. Mai jos găsiți atașate câteva poze cu acest laptop.

Laptop Sony Vaio VPCYB2M1E-G tastaturaLaptop Sony Vaio VPCYB2M1E-GLaptop Sony Vaio VPCYB2M1E-G inchis

 

 

 

 


Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Acesta este ajutat de un procesor AMD Dual-Core E350 ceea ce înseamnă un procesor cu două nuclee (de 2 ori mai multă putere) ce are o viteză de procesare de 1600 Mhz și o memorie cache de 1024 KB (1MB) ceea ce este mai mult decât suficient pentru acest mic laptop. Imaginile de o claritate deosebită vă sunt aduse pe retină de un display de tip VAIO Display ce folosește tehnologia LED având o diagonală de numai 11.6 inch.

Pe partea de memorie VPCYB2M1E/G are un maxim de 4GB DDR3 incluși în această configurație cu o frecvență de 1066 Mhz, mai mult decât suficienți pentru a rula fără nici cea mai mică problemă Microsoft Windows 7 Home Premium 32 biți cu care acest laptop vine inclus în preț. Iar la capitolul stocare cei de la SONY au fost  mai mult decât generoși instalând un hard disk de 320 GB legat printr-o mufă de tip SATA pentru o viteză sporită.

Sony Vaio VPCYB2M1E/G are însă o placă video integrată, destul de capabilă pentru a reda filme în format HD sau pentru a juca câteva jocuri decent. Puteți juca fără probleme cu acest model de placă video HD 6310 jocuri gen Call of Duty 4, Quake Wars sau Left 4 Dead 2. Iar dacă sunteți un înfocat al jocurilor pe laptop mai puteți încerca să jucați și StarCraft 2, Call of Duty 6 MW2 sau Dirt 2 dar probabil se vor înțepa un pic :).

La finalul acestui review vă mai spun că acesta cântărește 1.46 Kg (ceea ce înseamnă foarte puțin pentru un laptop), are o baterie Li Ion cu care veți putea obține o autonomie de până la 6 ore și 30 de minute, are bluetooth, wireless, cameră web, cititor de carduri dar și două difuzoare stereo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.