Laptop Toshiba Qosmio X770-107 3D

Primul laptop 3D pe care îl prezentăm la noi pe blog și îi vom face un review este a celor de la Toshiba și anume modelul Qosmio X770-107. Însă pentru a putea viziona imaginile în format 3D ai nevoie de ochelari 3D care sunt inclusi în acest pachet. Este cu siguranță un bun desktop replacement datorită configurației sale care va face față tuturor cerințelor oricărui utilizator.

Personal cred că este un laptop mai mult pentru jocuri. Și de ce spun asta? În primul rând pentru design-ul său care este unul mai mult destinat gamerilor (combinație de roșu cu această culoare a metalului) plus această configurație de ultimă oră. Asta nu înseamnă că nu poate fi folosit și de o persoană care îl vrea pentru editare video, vizionat filme sau alte aplicații de tip multimedia.

Laptop Toshiba Qosmio X770-107 displayLaptop Toshiba Qosmio X770-107107Laptop Toshiba Qosmio X770-107 tastatura iluminata

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Toshiba Qosmio X770-107 este un laptop puternic datorită procesorului său Intel Core i7 2630QM care funcționează la o frecvență de 2000 Mhz și un cache al memoriei de 6144 KB. Este un procesor de ultimă generație care propulsează acest laptop dându-i o putere de procesare care cu siguranță vă va impresiona și nu vă va creea probleme cu nici o aplicație. Display-ul acestui laptop este unul cu o diagonală ce măsoară 17.3 inch este unul Full HD și folosește tehnologia dezvoltată de cei de la Toshiba și anume 3D FHD TruBrite.

Gândit să nu creeze probleme și să ruleze orice aplicație de tip office sau multimedia producătorul acestui laptop a instalat 8GB de memorie RAM de tip DDR3. Este suficientă pentru orice aplicație dezvoltată până la ora actuală, însă dacă vă gândiți să îi mai adăugați o plăcută de RAM trebuie să știți că cele două sloturi sunt ocupate. La capitolul stocare chiar nu trebuie să vă faceți probleme, deoarece acest laptop are un hard disk de tip SSH  cu o capacitate de stocare absolut demențială de 1 Terra, adică o mie de giga.

Dacă până acum ați rămas impresionați de configurația acestui laptop, trebuie să știți că și de acum încolo veți rămâne la fel. Trecem la capitolul video, mai exact la placa video a acestui laptop și anume NVIDIA GTX 560M cu o memorie de 1536 MB (1.5 Gb). Este o placă video cu care practic vă veți juca orice joc fără a vă mai pune întrebare „oare merge?”. Mai jos am atașat un video să vă faceți o părere despre această placă video.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=wcTO05ikTSY[/tube]

La capitolul multimedia este dotat standard ca orice laptop deci nu mai enumerăm în acest review, însă precizăm că are un port USB 3.0, baterie cu 8 celule, tastatură numerică iar în acest pachet primiți și Microsoft Windows 7 Home Premium 64 biți și Microsoft Office 2010 Starter.

One thought on “Laptop Toshiba Qosmio X770-107 3D”

  1. Pingback: Televizor LED 3D Samsung 40D6500 review cu preț și păreri
  2. Trackback: Televizor LED 3D Samsung 40D6500 review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.