Laptopul Acer Aspire 5736Z-453G32Mnrr – laptop pentru fete

Cu toate că în mare parte cei pasionați de tehnologie, gadgeturi și internet sunt persoanele de gen masculin, există și o parte mai mică pasionată de așa ceva de gen feminin. Astăzi vom face un review la un laptop destinat în mare parte persoanelor de sex feminin fiind un laptop de culoarea roșie.

Acer Aspire 5736Z-453G32Mnrr este un laptop de dimensiuni normale, un laptop performant care poate fi folosit atât de persoanele de gen masculin cât și feminin. Atâta timp cât nu ești deranjat de culoarea acestuia chiar nu este o problemă. Însă acesta nu este în totalitate roșu, după cum veți observa în pozele de mai jos.

Laptop Acer Aspire 5736Z-453G32Mnrr tastaturaLaptop Acer Aspire 5736Z-453G32Mnrr inchisLaptop Acer Aspire 5736Z-453G32Mnrr rosu

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații …

Dacă sunteți în căutarea unui cadou mai de preț pentru iubită, prietenă, amantă sau nevastă acest laptop vă garantez că este cel mai bun și mai frumos cadou pe care l-ați putea face. În primul rând nu veți cheltui foarte mulți bani, iar în al doilea rând vei cumpără un laptop performant pe care ulterior îl vei putea folosi și tu. Acum să trecem la specificațiile tehnice pe care acest laptop le are. Începem cu procesorul care este un Intel Pentium Dual Core T4500 ce va rula la o frecvență de 2300 Mhz și care are 1024 KB (1MB) memoria cache. Display-ul este unul de tip LED cu o diagonală standard de 15.6 inch și care are o rezoluție maximă de 1366 x 768.

Chiar dacă acest laptop vine cu sistem de operare Linux bănuiesc că majoritate vor instala Windows 7, iar pentru asta producătorul acestui laptop s-a gândit și a adăugat 3 GB de memorie RAM de tip DDR3 pentru a nu avea probleme cu interfața Aero de la Windows 7. Însă pentru cei care au nevoie de mai multă memorie mai puteți instala încă 1GB deoarece acesta suportă doar 4GB. Deja se știe că în zilele noastre stocarea nu mai este cum era înainte și s-a ieftinit foarte mult așa că nu mai trebuie să ne mirăm deloc când vedem un hard disk de 320GB pe un laptop ieftin. Pe lângă capacitatea de stocare mare acesta este unul de tip SATA cu o viteză de rotație de până la 5400 rotații pe minut.

Trecem mai departe și completam acest review cu placa video pe care acest laptop o are și anume, o placă integrată de tip Intel 4500M. Aceasta suportă Direct X 10 și vă puteți juca chiar și câteva jocuri precum Counter Strike, NFS sau GTA. Pe partea multimedia Acer Aspire 5736Z-453G32Mnrr este dotat standard ca orice laptop nou. Astfel dispune de un singur difuzor, DVD-RW, cititor de carduri și cameră web cu o rezoluție de 1.3 MP. Trebuie să mai precizăm că are o baterie cu șase celule cu care puteți obține o autonomie de până la 4 ore. Toate aceste caracteristici pe care acest laptop le are sunt incluse într-o carcasă de culoare roșie ce cântărește 2.6 Kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.