Laptopul Acer Aspire 5742G-373G50Mncc

Iată că astăzi vă prezentăm un laptop care are un raport preț/performanță nu foarte bun ci pot spune că excelent. Laptopul Acer Aspire 5742G-373G50Mncc este unul cu o configurație cu componente de ultimă generație, un laptop multimedia dar și un laptop cu care te poți juca foarte multe jocuri datorită plăcii sale video dedicate.

Este un laptop bun dar în același timp și un laptop ieftin bun pentru toate nevoile, de la stocare de fișiere și până la procesare video acesta se va comporta exemplar, acesta fiind ajutat de componentele de ultimă generație care le ascunde sub această carcasă. Are un design elegant cu o culoare specială Brown (un mov mai închis) fiind foarte asemănător, dacă nu chiar identic cu Acer Aspire 5742G-383G50Mncc, acesta din urmă având o culoare puțin mai diferită.

Laptop Acer Aspire 5742G-373G50MnccLaptop Acer Aspire 5742G-373G50Mncc intredeschisLaptop Acer Aspire 5742G-373G50Mncc inchis

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Pentru a duce toate sarcinile date de utilizator la sfârșit acest laptop este ajutat de un procesor de ultimă generație Intel Core i 3370M cu o frecvență de 2400 Mhz și o memorie cache de 3072 KB. Este un procesor de tip Sandy Bridge, are un consum de energie scăzut dar în același timp performanțele sunt mărite. Display-ul are o diagonală după cum ne-am obișnuit deja de 15.6 inch este unul de tip LCD și folosește o tehnologie dezvoltată de cei de la Acer și anume Acer CineCrystal.

Pentru o experiență de neuitat producătorul acestui laptop a adăugat 3GB de memorie RAM de tip DDR3 la o frecvență de 1066 Mhz. Această memorie fiind suficientă pentru a putea rula orice sistem de operare apărut până la ora actuală. Însă pentru cei ce au nevoie de mai multă memorie mai puteți adaugă încă 5GB deoarece acesta mai are un slot liber și suportă până la 8GB. Nici la capitolul stocare cei de la Acer nu s-au zgârcit adăugând un hard disk cu o capacitate de stocare imensă de 500 GB.

Însă cei de la Acer au vrut să ne impresioneze cu adevărat cu Aspire 5742G-373G50Mncc adaugandui o placă video dedicată de la NVIDIA și anume modelul GT 520M, model ce dispune de o memorie de 1024 Mb (1GB) fiind suficient de bună pentru orice joc apărut până la ora actuală. Mai jos am atașat un video de gameplay cu acesta placă video la jocul Crysis 2 pentru a vă putea forma o părere despre această placă.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=N9QQRMgXGW0[/tube]

Alte caracteristici care mai trebuiesc menționate în acest review ar mai fi camera web care are o rezoluție de 1.3 megapixeli, cititor de carduri, DVD-RW, plus un difuzor pentru sunet. Acesta cântărește 2.6 Kilograme și are o baterie cu 6 celule cu care puteți obține o autonomie de până la 3 ore și 30 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.