Laptopul Acer Aspire AS5738ZG-453G50Mnbb

Ca și Lenovo G560e, tot un laptop pentru cei cu un buget redus astăzi vă prezentăm laptopul Acer Aspire AS5738ZG-453G50Mnbb. Un laptop cu un design un pic ciudat pentru mine însă cu o configurație medie numai bun pentru aplicații de tip office, pentru vizionat filme sau pentru navigat pe internet. În special este destinat persoanelor ce nu se joacă și persoanelor ce vor să își cumpere un laptop doar pentru întrebuințări casnice.

Este recomandat pentru placa video dedicată, și pentru procesorul dual core și nu în ultimul rând și pentru prețul mic cu care este vândut. Prețul redus este dat de sistemul de operare pe care acesta îl are și anume Linux și de procesorul care este dual core dar cu o performanță mai scăzută față de ultimele procesoare apărute.

Laptop Acer Aspire AS5738ZG-453G50Mnbb din fataLaptop Acer Aspire AS5738ZG-453G50Mnbb tastatura de susLaptop Acer Aspire AS5738ZG-453G50Mnbb din lateral

 

 

 

 

 

Află mai multe detalii despre acest laptop de aici …

Acer Aspire AS5738ZG-453G50Mnbb nu numai că este un laptop ieftin dar este și un laptop cu care puteți vedea chiar și filme în format HD, și asta datorită procesorului Intel Pentium Dual Core T4500 care folosește tehnologia 45 nm și care funcționează la o frecvență de 2300 Mhz având o memorie cache de  1024 KB (1MB). Trecem mai departe și scriem și câteva cuvinte despre display-ul de 15.6 inch care are o rezoluție maximă de 1366 x 768 și care folosește tehnologia LCD și are ca și caracteristici speciale Acer CineCrystal.

Însă un laptop pentru a rula fără probleme orice aplicație sau joc nu are nevoie numai de un procesor bun ci și de câțiva giga de memorie RAM, cu câți mai mulți cu atât mai bine. Acer Aspire AS5738ZG-453G50Mnbb are 3GB de memorie RAM numai buni pentru a rula Windows 7. Acest laptop suportă până la 8 GB de memorie RAM deci dacă mai aveți nevoie mai puteți instala până la 5GB. Iarăși la capitolul stocare cei de la Acer nu s-au zgârcit și au pus pe acest model 500 GB suficienți pentru oricine, cred eu :).

Cum am scris și mai sus acesta are o placă video dedicată putem spune singura componentă care este chiar foarte performantă. Vorbim despre ATI HD 4650 care are o memorie RAM de 1024 MB (1GB) și care rulează pe 128 biți. Este o placă video cu care vă puteți juca foarte multe jocuri (chiar și jocuri foarte noi) fără probleme singurul impediment ar putea fi procesorul care este de o generație mai veche. Mai jos am atașat un video cu gameplay la jocul Crysis 2 pentru a vă forma o părere despre această placă video.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=rSWyOVbdvMY[/tube]

La capitolul multimedia Acer Aspire AS5738ZG-453G50Mnbb dispune de DVD-RW, cititor de carduri și difuzoare stereo cu tehnologia Dolby Home Theater v3. Legat de autonomie acesta are o baterie cu 6 celule de tip Li Ion ce vă poate oferi o autonomie de până la 3 ore. Cântărește aproximativ 2.8 kilograme și are tastatură numerică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.