Laptopul Acer eMachines eME732-383G50Mnkk

Vara s-a terminat și acum ai ajuns acasă după un lung concediu și vrei să îți copii pozele făcute cu aparatul foto însă realizezi că îți trebuie un calculator sau un laptop. Pentru a nu investi prea mulți bani într-un laptop doar pentru a copia și a viziona pozele sau filmulețele făcute în concediu sau vacanțe în acest review noi îți vom recomanda un laptop ieftin numai bun pentru așa ceva.

Laptopul Acer eMachines eME732-383G50Mnkk are un procesor puternic pe care vă puteți baza atunci când veți vrea să faceți batch resize la câteva sute de poze fără să se blocheze sau când veți dori să convertiți rapid câteva filme. În afară de acestea e foarte bun și pentru vizionat filme jucat ceva jocuri fiind un laptop cu un raport preț/performanță foarte bun. Mai jos găsiți câteva poze cu el pentru a vă forma o părere despre cum arată.

Laptop Acer eMachines eME732-383G50MnkkLaptop Acer eMachines eME732-383G50Mnkk inchisLaptop Acer eMachines eME732-383G50Mnkk tastatura

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații …

Deși are un preț mai ridicat decât Acer eMachines eME732Z-P623G50Mnkk este cu mult peste având un procesor Intel Core i3 care rulează la o frecvență de 2530 Mhz și o memorie cache de 3072 KB (3 MB), suficient de performant pentru a rula un film HD fără a se bloca. Display-ul acestui laptop este unul de tip standard (Glare = lucios) cu o rezoluție de 1366 x 768 (nu este Full HD) și o diagonală de 15.6 inch și folosește tehnologia LCD.

La capitolul memorie ram vă spunem că nu trebuie să vă faceți nici o grijă deoarece puteți instala Windows 7 și veți mai rămâne cu încă 2 GB de memorie disponibilă deoarece acest laptop dispune de un total de 3 GB. Această memorie este una de tip DDR3 și rulează la o frecvență de 1066 Mhz. Desigur dacă mai doriți memorie mai puteți adăuga încă 5 GB deoarece acesta suportă un maxim de 8 GB. Nici la capitolul stocare acesta nu stă prost deoarece dispune de un hard de tip SATA cu o capacitate de aproximativ 500 GB.

Dacă îi putem spune minus este placă video cu care vine Acer eMachines eME732-383G50Mnkk fiind una integrată de tip Intel HD Graphics. Cu toate că este una de tip integrată aceasta are suport HD deci poate reda filmele în format HD și vă puteți juca chiar și câteva jocuri gen Counter Strike, Grand Theft Auto sau Need For Speed fără probleme.  Mai jos am atașat un video cu gameplay pentru Need For Speed Hot Pursuit.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=SQQYTwOwkjc[/tube]

Pe partea de multimedia și porturi acesta este dotat standard ca orice laptop deci nu vă mai enumerăm. Mai menționăm bateria care este una cu 6 celule de tip Li Ion iar toate astea sunt integrate într-o carcasă ce cântărește aproximativ 2.6 kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.