Laptopul Acer eMachines eME732Z-P623G50Mnkk

Pentru cei cu un buget mai redus sau poate pentru cei care vor un laptop în rate, dar să nu se îngroape în datorii le recomandăm astăzi un laptop ieftin dar care poate face față la foarte multe aplicații de uz casnic cum ar fi navigatul pe internet, chat pe facebook sau pe messenger, văzut filme și ascultat muzică plus ceva jocuri.

Acest laptop care poate credeți că nu există să facă atâtea lucruri la un preț atât de redus chiar există și este un laptop produs de cei de la Acer și anume modelul Acer eMachines eME732Z-P623G50Mnkk care putem spune că se aseamănă foarte mult cu Acer Aspire 5253G-E354G32Mnkk însă cu o placă video un pic mai slabă.

Laptop Acer eMachines eME732Z-P623G50MnkkLaptop Acer eMachines eME732Z-P623G50Mnkk inchisLaptop Acer eMachines eME732Z-P623G50Mnkk tastatura

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații …

Cu toate că este un laptop relativ ieftin, acesta are în dotarea sa un procesor cu două nuclee de tip Intel Pentium Dual Core P6200 care rulează la o frecvență de 2130 Mhz și care are o memorie cache de 3072 KB (3MB). Un dezavantaj pe care acest laptop îl are, dacă îi putem spune așa, este că are display-ul de tip glare (lucios). Un monitor lucios are culorile vii și frumoase însă când ieșiți afară lumina se va reflecta în el. Însă este unul cu o diagonală standard de 15.6 inch și cu o rezoluție maximă de 1366 x 768.

Pentru a putea face față la toate aplicațiile la care îl veți supune acesta își va ajuta procesorul cu 3 GB de memorie DDR3 care funcționeză la o frecvență de 1066 Mhz. Pentru cei mai pretențioși sau pentru cei care au nevoie de mai multă memorie se mai poate adaugă încă 5 GB acesta suportând până la 8 GB însă având un singur slot liber. La capitolul stocare chiar nu trebuie să vă faceți griji sau să faceți economie deoarece pe acest laptop puteți copia până la 500GB de fișiere.

Iarăși un minus pe care îl găsim la Acer eMachines eME732Z-P623G50Mnkk este placa video. Pentru cei care vor să își ia acest laptop numai pentru jocuri ar trebui să se orienteze în altă parte deoarece acesta are o placă video integrată de tip Intel HD Graphics cu care veți putea numai jocuri gen Counter Strike, NFS, Grand Theft Auto, deci nu ultimele jocuri apărute. Însă pentru un asemenea preț bănuiesc că nu aveți pretenții prea mari.

Trecem mai departe cu acest review și ajungem la partea de multimedia. Acesta însă este un laptop cu dotări multimedia standard gen un singur difuzor, cititor de carduri, cameră web cu o rezoluție de 1.3 Megapixeli și DVD-RW. Dispune de o baterie Li Ion cu 6 Celule care vă poate ține online până la 4 ore și 30 minute. Are și tastatură numerică și vine cu sistem de operare Linux.

One thought on “Laptopul Acer eMachines eME732Z-P623G50Mnkk”

  1. Pingback: Laptop Acer eMachines eME732-383G50Mnkk review cu preț și păreri
  2. Trackback: Laptop Acer eMachines eME732-383G50Mnkk review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.