Laptopul Asus N53SN-SZ262V

Laptopul Asus N53SN-SZ262V este produsul perfect pentru tine dacă ești în căutarea unui laptop puternic, dar în același timp și portabil 15.6 inch suficient de performant pentru a putea înlocui desktop-ul. Acesta face parte din aceeași familie cu Asus N53SV-SX365V însă este cu mult peste.

Foarte bun pentru jocuri, cu acest laptop sigur nu veți întâmpina nici o problemă cu absolut nici un joc apărut până la ora actuală. Cu siguranță este un laptop premium datorită configurație sale. Însă nici design-ul său nu poate emana altceva fiind un laptop plăcut, elegant, cu o carcasă argintie care dă senzația de subțire (W 391 x D 266 x 29 – H 39 mm) și rezistență .

Laptop Asus N53SN-SZ262V deschis tastaturaLaptop Asus N53SN-SZ262V lateralLaptop Asus N53SN-SZ262V tastatura si dvd-rw

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Asus N53SN-SZ262V dorește să te bucuri de o peformanta pură, de aceea au introdus pe acest laptop procesorul de a doua generație Intel Core i7 2630QM ce rulează la frecvența de 2000 Mhz și are un cache de 2048 KB (2MB). Este un procesor de ultimă generație care în combinație cu restul componentelor vă vor face să vă îndrăgostiți de acest laptop. Normal că având un procesor super performant display-ul este unul pe măsură fiind unul Full HD (1920 x 1080) cu o diagonală de 15.6 inch.

Indiferent dacă vrei să îl folosești pentru editare video sau pentru a te juca cele mai noi jocuri Asus N53SN-SZ262V îți va da puterea necesare pentru a rula în condiții optime orice aplicație apărută până la ora actuală. Acesta dispune de o capacitate a memoriei RAM de-a dreptul fantastică și anume 8 GB însă poate suporta până la 16 GB având încă două sloturi libere, lucru ce nu l-am mai întâlnit până acum la nici un laptop. Pentru o viteză sporită atunci când veți copia un joc, sau veți instala un joc cei de la Asus au adăugat un hard disk de tip SSH cu o capacitate de stocare de 500GB.

Un lucru deosebit de important pentru persoanele ce vor achiziționa acest laptop pentru jocuri sau pentru editare video este placa video. Însă și de această dată producătorul acestui laptop a dus totul la extrem adăugând o placă video dedicată produsă de cei de la NVIDIA model GT 550M care dispune de o capacitate a memoriei de 2GB. Mai jos aveți atașat un video în care veți putea urmări un gameplay cu acesta placă video pentru a vă forma o părere.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=aICPSPQwKQI[/tube]

Alte caracteristici ce mai trebuiesc menționate în acest review ar fi bateria de 6 celule, difuzoare stereo, un port USB 3.0 și bluetooth. Având în vedere că vine cu Microsoft Windows 7 Home Premium 64 biți inclus în acest preț eu zic că se merită achiziționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.