Laptopul Lenovo G560e

Laptopul Lenovo G560e vine în ajutorul persoanelor ce își doresc un laptop pentru aplicații de tip office sau multimedia însă nu vor să cheltuiască prea mulți bani. Acesta are un preț accesibil încât ai zice că nu cumperi un laptop ci mai degrabă un netbook, însă dimensiunile sale îl dau de gol, acesta cântărind 2.6 Kilograme.

Chiar dacă are un preț mic acesta are o configurație suficient de bună pentru că ajunge să ruleze chiar și filme în format HD cu Windows 7, deci vorbim despre un laptop cu un raport performanță/preț foarte bun. Acesta are și un design foarte reușit cu o culoare  gen imitație de metal ce dă impresia unui laptop premium. Ca o alternativă al acestui laptop tot de la Lenovo și tot cam în același preț găsiți și Lenovo IdeaPad G560L.

Laptop Lenovo G560e din fataLaptop Lenovo G560e de sus tastaturaLaptop Lenovo G560e din spate

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații aici …

Pentru a reuși să ruleze filmele în format HD Lenovo G560e este ajutat de un procesor tip Intel Pentium Dual Core T4500 ce funcționează la o frecvență de 2300 Mhz și are o memorie cache de 1024 KB (1MB). Cu acest procesor nu numai rulează filme HD dar puteți instala și Windows 7. Imaginile sunt aduse la acest laptop pe un display cu o diagonală ce măsoară 15.6 inch și care folosește tehnologia LED (consum redus de energie). Acest display este unul de tip Glare (lucios) acesta aducând acestuia un minus, mai ales pentru persoanele ce îl vor folosi afară.

Chiar dacă este ajutat de procesor Lenovo G560e are și 3 GB de memorie RAM de tip DDR3 ce rulează la o frecvență de 1066 Mhz. Memorie este suficientă pentru a rula suficiente jocuri sau aplicații însă pentru cei ce au nevoie de mai multă trebuie să știe că acesta are sloturile ocupate deci nemaiputând adăuga. La capitolul stocare cei de la Lenovo au pus un hard disk de 500 GB suficient pentru a vă stoca toată colecția de muzică, filme sau poze. Acesta este unul de tip SATA și are o viteză de rotație de 5400 rotații pe minut.

Fiind un laptop ieftin nu ne putem aștepta să aibă o placă video de ultimă generație. Deci pe acest laptop veți găsi o placă video integrată produsă de cei de la Intel. GMA 4500M este o placă video foarte bună pentru aplicații de tip office sau pentru filme dar nu este o placă video recomandată pentru jocurile video. Însă veți putea juca fără probleme jocuri gen Counter Strike, Sims 3, F.E.A.R sau Need For Speed. Mai jos am adăugat un video de gameplay pentru jocul Call of Duty 4 cu această placă video pentru a vă forma o părere.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=jkhEtKbvrgE[/tube]

La finalul acestui review  mai precizez că acesta are o baterie cu 6 celule de tip Li Ion care vă va oferi o autonomie de aproximativ 3 ore. Are tastatură numerică deci dacă lucrați cu cifre vă va ușura munca, nu are bluetooth, însă cu 20-30 de lei vă puteți cumpăra un adaptor.

One thought on “Laptopul Lenovo G560e”

  1. Pingback: Laptop Acer Aspire AS5738ZG-453G50Mnbb review cu preț și păreri
  2. Trackback: Laptop Acer Aspire AS5738ZG-453G50Mnbb review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.