Lenovo IdeaPad V570A

Laptopul Lenovo IdeaPad V570A este un laptop care face parte din gama premium a celor de la Lenovo. Este recomandat de procesorul său de ultimă generație și de placa video dedicată. Are un preț relativ mic dacă este să ne raportăm la configurația pe care acesta o are. Acesta poate fi o alternativă pentru Lenovo IdeaPad G570GH sau Lenovo IdeaPad B560G. Însă pentru cei ce vor un laptop bun ce nu va trebui schimbat peste câțiva ani recomand acest model.

Pe lângă configurație acest laptop are un design deosebit cu o culoare specială. Este argintiu combinat cu negru ce dă o impresie de laptop premium rezistent și foarte durabil. Acesta are în dotarea sa un cititor de amprentă foarte util dacă aveți date importante pe laptop și nu vreți să vi le acceseze nimeni. Mai jos veți putea găsi câteva imagini cu Lenovo IdeaPad V570A.

Laptop Lenovo IdeaPad V570A din fataLaptop Lenovo IdeaPad V570A din spateLaptop Lenovo IdeaPad V570A tastatura

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații aici …

Lenovo IdeaPad V570A are un procesor performant tip Intel Core i5 2410M ce folosește tehnologia 32 nm și care lucrează la o frecvență de 2300 Mhz. Este un procesor care vă va ușura munca atunci când veți vrea să transformați clipuri video sau când veți vrea să dați resize la mai multe imagini. Display-ul acestui laptop folosește tehnologia LED și măsoară o diagonală de 15.6 inch suportând rezoluția maximă de 1366 x 768 pixeli.

Pentru o putere de procesare mai mare Lenovo IdeaPad V570A dispune de 4 GB de memorie RAM de tip DDR3 care rulează la frecvența de 1333 Mhz. Acesta are un singur slot de memorie ocupat mai având loc încă de 4 GB de memorie, pentru că maximul pe care îl suportă este de 8GB. La capitolul stocare cei de la Lenovo au introdus pe acest model de laptop un hard disk de 500 GB de tip SATA ce are o viteză de rotație a platanelor de 7200 rotații pe minut, ce vă oferă o viteză superioară față de hard disk-urile cu 5400 rotații pe minut. În plus acesta dispune de un sistem antișoc.

Cum am scris și mai sus la începutul acestui review acest laptop este recomandat de prețul relativ mic și de placa video. Lenovo IdeaPad V570A are incorporat două plăci video. Una este integrată de tip Intel HD 3000 și este folosită pentru aplicații de tip office, pentru a reduce consumul de energie și una dedicată nVidia Geforce GT 525M 1GB DDR3 Optimus care se va activa automat atunci când veți rula un film HD sau când vreți să vă jucați un joc. Nu cred că mai trebuie precizat că nu veți mai întâmpina probleme cu jocurile cu această placă video. Mai jos aveți un gameplay cu această placă video la jocul Crysis 2.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=2G1LA9GPsMA[/tube]

La capitolul autonomie bateria cu 6 celule de tip Li Ion vă poate ţine online până la 3 ore. În plus acest laptop dispune şi de tastatură numerică, bluetooth şi wireless. Acesta vine cu sistemul de operare Free Dos lucru care îl face să se vândă la un preţ redus.

3 thoughts on “Lenovo IdeaPad V570A”

  1. andrei says:

    Salut , unde pot gasi si eu drivere pt acest laptop ! pt ca la ei pe site nu reusesc ? ms anticipat

    1. Vanzatoru` says:

      Salut, exact pentru acest model nu am gasit nici eu drivere insa poti incerca pentru Lenovo IdeaPad V570 fara A poate merg. Le poti descarca de aici http://consumersupport.lenovo.com/ot/en/DriversDownLoads/APR_Driver_List.aspx?CategoryID=200619&OS=Windows%207%2064bit

  2. Pingback: Laptop Lenovo G570GL Review
  3. Trackback: Laptop Lenovo G570GL Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.