Sony Vaio VPCEJ1M1E

Din aceeași familie cu  Sony Vaio VPCEH1M1E/W dar cu un display cu o diagonală mai mare și un procesor mai puternic vine și laptopul Sony Vaio VPCEJ1M1E care vă va aduce performanțe ridicate indiferent de aplicație pe un ecran cu o diagonală mare. Dispune de un design conceput de cei de la Sony, 3D care va atrage multe priviri și reacții oriunde ați fi.

Așa cum bine v-am obișnuit vom face un mic review pentru acest laptop în care vă vom spune în cuvinte simple și ușoare pentru a înțelege și cei ce nu au prea mari legături cu calculatoarele sau laptopurile dar vor să achiziționeze unul. Cum bine știm cu toții când spune Sony spunem calitate, tradiție și performanță. Și acest laptop respectă aceste criterii. Mai jos veți putea vizualiza câteva imagini cu acest laptop.

Laptop Sony Vaio VPCEJ1M1E din fata si spateLaptop Sony Vaio VPCEJ1M1E inchisLaptop Sony Vaio VPCEJ1M1E tastatura

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații …

Sony Vaio VPCEJ1M1E este un laptop ce poate fi folosit și la birou însă îl puteți folosi și atunci când plecați în concedii sau călătorii. Are un procesor foarte performant de tip Intel Core i5 2410M care funcționează la o frecvență de 2300 Mhz și are o memorie cache de 3072 KB (3MB). În plus, cum am precizat și mai sus acesta este un laptop mai mare, cu un display cu o diagonală de 17.3 inch ce are o rezoluție de 1600 x 900 și bineînțeles folosește tehnologia dezvoltată de cei de la Sony și anume VAIO Display.

De la bun început trebuia să precizez că avem de-a face cu un laptop premium, care poate fi folosit atât pentru jocuri cât și pentru editare video sau aplicații de tip multimedia ori office. Revenim la configurație și pe partea de memorie RAM pe acest laptop veți găsi nici mai mult nici mai puțin de 4GB DDR3 care vor fi mai mult decât suficienți pentru aproape orice aplicație. Însă dacă nu vă ajung oricând mai puteți adaugă încă 4GB dar trebuie să fiți atenți să fie la o frecvență de 1333 Mhz. Ajungem și la capitolul stocare și găsim un hard disk cu o capacitate de stocare absolut fascinantă de 640GB care vă va veni în ajutor atunci când veți vrea să instalați jocuri sau să vedeți un film HD.

Și că tot veni vorba de jocuri și filme HD acest laptop are o placă video dedicată capabilă de a rula cam orice joc apărut până la ora actuală plus filme în format Full HD cu ușurință. Probabil v-am făcut curioși și vreți să aflați ce placă video are acest laptop. Ei bine Sony Vaio VPCEJ1M1E are o placă video NVIDIA GeForce 410M cu o memorie de 1024 Mb adică 1GB. Mai jos veți putea urmări un gameplay cu această placă.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=j1do-Xslh6A[/tube]

Alte caracteristici care ar mai trebui enumerate în acest review sunt: WEB Button (poți folosi laptopul doar pentru internet, fără a mai încărca windows-ul), baterie Li Ion care vă poate ține până la 4 ore, cântărește un pic cam mult 3.1 Kg însă având în vedere că este un laptop mare era de așteptat. În plus față de toate acestea cumpărând acest laptop, în același preț veți primi și Microsoft Windows 7 Home Premium 64 biți și Microsoft Office 2010 Starter.

2 thoughts on “Sony Vaio VPCEJ1M1E”

  1. Pingback: [Vând] Laptop Sony Vaiom model VPCEJ1M1E
  2. Trackback: [Vând] Laptop Sony Vaiom model VPCEJ1M1E
  3. Pingback: [Vând/Schimb] Laptop Sony Vaio 17,3" I5 Sandy Bridge, 4GB, Nvidia 1Gb
  4. Trackback: [Vând/Schimb] Laptop Sony Vaio 17,3" I5 Sandy Bridge, 4GB, Nvidia 1Gb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.