Lenovo ThinkPad E325

Vrei ceva între un laptop și un netbook? Atunci cumpără laptopul Lenovo ThinkPad E325. Acesta este un hibrid, care vă poate oferi o autonomie de lucru de până la 8 ore cu o baterie cu 6 celule de tip Litiu Ion. Vine cu dotări de laptop însă dimensiunile acestuia 322 x 224 x 26.7 – 30.9 milimetri te fac să crezi că este vorba despre un netbook mai performant.

În plus de asta acesta este roșu mat, deci poate fi cu ușurință un laptop pentru fete, asta datorită culorii și dimensiunilor reduse dar și pentru că acesta are o tastatură antistropi. Toată lumea știe că fetele sunt mai neatente atunci când vine vorba de gadgeturi, deci această opțiune este foarte utilă. Garanția este de 12 luni însă aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni contracost.

Lenovo ThinkPad E325 din lateralLenovo ThinkPad E325 de susLenovo ThinkPad E325 din fata

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Pe lângă toate acestea Lenovo ThinkPad E325 este un laptop care arată foarte bine. Contrastul de roșu cu negru îi oferă un aspect elegant și modern. Și în plus acesta este și un laptop foarte ușor, cântărește numai 1.75 kilograme, deci îți va fi foarte ușor să îl iei cu tine în concediu, vacanțe sau oriunde pleci. Tastatura este complet neagră, tastele sunt plate și foarte puțin rotunjite. Nu are tastatură numerică, însă cred că dacă alegeau alt design pentru taste puteau face loc și pentru tastatura numerică.

Pentru că este un laptop multimedia entry level, Lenovo ThinkPad E325 are un procesor nu foarte puternic, chiar dacă este vorba despre un procesor lansat la jumătatea acestui an. Este vorba despre un procesor de tip AMD care folosește tehnologia 40 nanometri. Modelul acestuia este E450, un model cu două nuclee (Dual Core) care funcționează la o frecvență de 1650 Mhz și care are o memorie cache de 1024 KB.

Dar ce îmi place foarte mult la acest laptop este display-ul. Cei de la Lenovo s-au gândit că acest laptop va fi folosit foarte mult în aer liber așa că au pus pe acest model un ecran mat. Diagonala acestuia măsoară 13.3 inch, deci este puțin mai mic decât un laptop normal însă nu este nici cât un netbook. Rezoluția maximă pe care acesta o poate afișa este de 1366 x 768 pixeli.

Nu vei duce lipsă de memorie deoarece vine echipat standard cu o plăcuță de 4GB. Pe parcurs dacă veți avea nevoie de mai multă memorie veți putea face un upgrade, însă cu condiția ca memoria adăugată să nu aibă mai mult de 4GB și să fie DDR3. Hard disk-ul este unul suficient de încăpător, are o capacitate de stocare de 320GB, însă mi-ar fi plăcut să văd un hard disk SSD.

Am zis că este un laptop multimedia deoarece Lenovo ThinkPad E325 deoarece chiar dacă are o placă video integrată aceasta este una destul de bună. Modelul acestei plăci este HD 6320, este o placă video care are suport HD. Memoria acesteia poate ajunge până la 512 MB, deci jocuri care cer resurse mai puține vor putea fi jucate la o rezoluție mai mică fluent și fără probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.