Lenovo V570A

Lenovo V570A poate fi laptopul potrivit pentru cei care desfășoară activități de tip multimedia, office sau chiar și gaming. Cu un aspect foarte plăcut și multe alte dotări pe care le întâlnești la laptopurile high end, acest model este unul dintre cele mai reușite modele lansate de Lenovo pe piață în ultima perioadă. Dacă mai pui în calcul și faptul că prețul este unul excelent atunci poți spune că acest model este un adevărat best buy.

Pentru a putea menține prețul scăzut producătorul a ales ca sistemul de operare cu care acesta vine să fie unul gratuit. Acest lucru nu numai că face ca prețul să fie scăzut dar lasă și libertatea utilizatorului să instaleze ce sistem de operare dorește. Așa că dacă veți achiziționa acest model veți găsi preinstalat FreeDos, însă după cum bine știți sfatul meu este să instalați Windows 7 pentru a funcționa la parametri optimi.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

După cum puteți observa și din imaginile de mai sus acest model este unul complet diferit fată de ce ne-au obișnuit cei de la Lenovo până acum. De fapt acest model cred că este unul ce face parte din gama premium deoarece carcasa acestuia nu este construită din plastic, ci din aluminiu. Este de apreciat acest lucru deoarece zgârieturile și amprentele nu vor mai fi o problemă, iar laptopul se va încălzi mai greu fată de un laptop obișnuit. Tastatura este neagră, este o tastatură completă cu tastele numerice în partea dreaptă, este și foarte confortabilă, tastele sunt silențioase la atingere. Pe carcasă în partea dreaptă, sub tastatură, veți observa și cititorul de amprente, foarte folositor pentru cei care țin laptopul într-o încăpere cu mai multe persoane.

În schimb ca și dimensiuni acesta se încadrează în standardele actuale, cu o grosime uniformă de numai 3 centimetri și o greutate de 2.4 kilograme. La capitolul porturi Lenovo V570A putem spune că este un laptop chiar bine dotat: 1 port VGA, 1 port XRJ-45, ieșire HDMI, ieșire ESATA (pentru transfer rapid de fișiere), 1 ieșire audio, 3 porturi USB 2.0 și microfon. Acesta este pus în mișcare de un procesor Intel Pentium Dual Core construit pe arhitectura SandyBridge. Modelul acestuia este unul pe care l-am mai întâlnit și la Lenovo Essential G580GL, este vorba despre B960, un model lansat la începutul anului 2011, cu două nuclee care funcționează la o frecvență de 2200 MHz. Aș putea spune că este destul de bun pentru ce a fost conceput acest laptop însă fiind un laptop din categoria multimedia se putea pune și ceva mai performant, însă acest lucru i-ar fi mărit prețul.

Ecranul acestuia este un LCD cu iluminare pe LED-uri, are o diagonală ce măsoară 15.6 inch și care poate afișa o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli. Vine echipat cu maximul de memorie pe care îl suportă placa de bază, și anume 8GB. Va fi mai mult decât suficient indiferent de ce aplicație veți rula. Pentru stocarea fișierelor aveți la dispoziție un hard disk clasic, cu o interfață SATA 3, și cu o capacitate de stocare de 500GB, iarăși va fi suficient pentru orice tip de utilizator.

Fiind un laptop care se încadrează în categoria multimedia Lenovo V570A vine dotat cu o placă video dedicată. Este vorba despre NVIDIA GeForce GT 540M o placă video cu performanțe medii și cu o memorie de 2GB. Pe partea de multimedia acesta vine echipat cu DVD-RW, cititor de carduri 6 în 1, două difuzoare stereo cu o putere de 3 wați dar și o cameră web cu o rezoluție maximă de 2.0 megapixeli – perfectă pentru cei care fac videoconferinte. Bateria este Litiu Ion cu 6 celule și vă poate oferi o autonomie de lucru de până la maxim 3-4 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.