LG 26LS3500

Dacă doriți un televizor premium dar de dimensiuni mai mici LG 26LS3500 poate fi televizorul ideal. Acesta este în special recomandat pentru o cameră mai mică, pentru camera copiilor sau pentru o bucătărie modernă. Și fiindcă face parte din seria nouă de televizoare de la LG, acest model vine cu suficiente dotări încât să poată reda orice film sau post TV la o calitate excepțională, însă despre aceste lucruri vom discuta în acest review mai detaliat.

Pentru început trebuie să știți că perioada de garanție oferită standard de producător este de 24 de luni însă dacă doriți o puteți extinde contracost cu încă 12 sau 24 de luni. Mi se pare o alegere bună această extragarantie mai ales dacă aveți de gând să îl păstrați mai mult de 4 ani. Legat de preț, poate la început vi se va părea un mic cam mare având în vedere diagonala acestuia, însă trebuie să ținem cont că este un televizor din gama premium a celor de la LG.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Însă dacă acest model credeți că este prea mic pentru ce aveți nevoie puteți opta pentru versiunea de 32 de inch, LG 32LS3500. Veți găsi același design, aceleași funcții singura diferență fiind de diagonală și de preț. Și dacă tot am adus vorba despre design 26LS3500 este un televizor modern cu un finisaj plăcut construit din materiale de bună calitate. Rama acestuia are o grosime de numai 3 centimetri fără stand și 16 centimetri cu stand. Imaginați-vă cum va arăta montat pe perete, având în vedere că este mai subțire și decât unele modele de telefoane.

Sonorizarea este asigurată de două difuzoare integrate cu o putere a sunetului de 2 x 5 wați, pot spune că este standard. Nu veți avea un sunet prea puternic, dacă ar fi să comparăm cu televizoarele cu sistem 2 x 10 wați, însă cu siguranță va fi un sunet clar chiar și la un volum ridicat. Plus că acesta dispune și de functia voce clară 2 care îmbunătățește și amplifică automat sunetul intervalului de frecvență al vocii umane pentru ca dialogul să poată fi auzit atunci când apar zgomote de fundal.

Ecranul folosit de acest model este bineînțeles un LED cu o diagonală care măsoară 26 de inch, adică undeva la 66 de centimetri. Acesta are o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli, deci o calitate a imaginii HD. Vine cu foarte multe funcții: Aspect Ratio Correction, Picture Mode, Triple XD Engine, Motion Clarity Index: 100 Hz, Just Scan și Picture Wizard ÎI (permite calibrarea ușoară a punctelor de referință de pe ecran pentru imagini de calitate) toate pentru o imagine ca de cristal. Foarte important este și consumul unui TV, acesta având un consum de numai 29 de wați.

La capitolul funcții acesta vine echipat cam cu tot ce are nevoie un TV în 2012, bineînțeles că nu vorbesc de tehnologii de fițe precum 3D sau internet pe televizor. LG 26LS3500 are tuner digital DVB-T, DVB-C cu ajutorul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Acest lucru fiind posibil doar dacă reteaua de cablu vă permite acest lucru. Are și player multimedia incorporat cu care veți putea reda cam orice fișier multimedia direct de pe stick-ul USB sau hard disk-ul extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.