LG 32CS460

Din categoria ieftin și bun astăzi trecem la review un nou televizor de la LG, și anume modelul 32CS460. Cu un display excelent pentru o cameră de apartament sau chiar ceva mai spațios, și cu alte câteva funcții foarte utile pentru un TV acest model pare să fie un adevărat best buy în acest moment. Îl recomand în special celor care nu au nevoie de funcții de ultimă oră precum 3D sau internet, funcții care personal nu le văd rostul pe un TV.

Îmi place totuși că deși este un TV din categoria celor ieftine acesta dispune de un aspect premium construit din materiale de bună calitate. După cum se poate observa și din imaginile de mai sus acesta are un design modern, care se va încadra perfect în orice cameră a locuinței dumneavoastră, indiferent de aranjamentul acesteia. Deși folosește tehnologia LCD, acesta nu este nici prea gros, astfel că poate fi montat pe perete cu ajutorul unui suport special, dar poate fi ținut și pe mobila dumneavoastră fără a ocupa prea mult spațiu.

LG 32CS460  dintr-o parteLG 32CS460 din lateralLG 32CS460 din fata

 

 

 

 

 

Vezi ce pret are acum dar si alte imagini aici …

Și că tot am ajuns la capitolul dimensiuni e bine de știut că display-ul acestuia măsoară o grosime de 7 centimetri, iar ca și greutate cu tot cu piciorul acestuia cântărește nici mai mult nici mai puțin de 9 kilograme. Probabil pentru a reduce costurile producătorul a ales ca acest model să fie echipat cu două difuzoare cu o putere de 2 x 5 wați și nu 10 wați cum sunt echipate majoritatea televizoarelor de această dimensiune. Însă nu cred că poate fi notat ca și minus deoarece dispune de câteva funcții precum Dolby Digital, Infinite Surround și Clear Voice II care vor face ca sunetul să fie întotdeauna clar dar și suficient de puternic.

Ecranul acestui TV este unul care folosește tehnologia LCD, iar diagonala acestuia este de 32 de inch, adică undeva la 81 de centimetri. Calitatea imaginii este HD cu un aspect al imaginii de 16:9 și o rezoluție maximă pe care o poate afișa de 1366 x 768 pixeli, deci nu putem vorbi despre un Full HD. Personal însă la o diagonală de 81 de centimetri nu cred că se poate observa o diferență între HD și Full HD. La capitolul video acesta dispune și de câteva funcții precum: Triple XD Engine, Picture Wizard II și MCI 50.

Pentru cei care nu știu și vor a afle MCI 50 reprezintă numărul de semnale de răspuns pe secundă, acesta fiind un indicator global de claritare reală a imaginii în mișcare, incluzând factori mai complexi decât Frame Rate. Funcția avansată LG de control a luminii de fundal, tehnologia avansată a ecranului si procesorul performant duc toate la o performanță maximă reducând efectul de blur la imaginile în mișcare. Picture Wizard II este o funcție care iți permite să editezi cu ușurință imaginile prin controlul nivelului de negru, al culorilor și nivelului de iluminare de fundal.

Pe lângă aceste funcții LG 32CS460 dispune și de senzor inteligent. Ce face acest senzor? Practic când intensitatea luminii din cameră se schimbă, funcția Intelligent Sensor modifică imaginea afișată astfel încât să poți experimenta imagini cât mai reale. Are și tuner digital tip DVB-T, DVB-C integrat, cu ajutorul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor extern. Player-ul multimedia incorporat este unul de bună calitate, care vă va reda cam orice fișier multimedia (inclusiv mkv) cu sau fără subtitrare direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.