LG 32LD320

Televizorul LG 32LD320 este un model din gama celor de la LG puțin mai vechi, însă cu un preț foarte bun. Este un televizor nu cu foarte multe caracteristici însă pe cele care le are sunt esențiale unui televizor LCD. Nu are player multimedia integrat deci nu puteți viziona nici filme, nici muzică sau poze însă pentru câteva sute de lei în plus puteți cumpăra un media player.

LG 32LD320 nu este nici un televizor Full HD, însă nu există prea mari diferențe între un televizor HD și unul Full HD deci nu are rost să plătiți încă câteva sute de lei în plus pentru un televizor Full HD. Are un design foarte plăcut, este confecționat dintr-un material lucios ce îi oferă un aspect elegant, însă vor rămâne urme de amprente și va trebui să îl ștergeți mai des :).

LG 32LD320LG 32LD320 din lateralLG 32LD320 din spate

Vezi prețul, poze și alte informații aici …

Continuăm acest mini review și trebuie să știți că televizorul LG 32LD320 are două difuzoare ascunse ce au o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 Wați, având chiar și o carcateristică specială, și anume Voce clară II (îmbunătățeşte şi amplifică automat sunetul intervalului de frecvență al vocii umane pentru ca dialogul să poată fi auzit atunci când apar zgomote de fundal. De asemenea, poate fi personalizat cu un nivel de reglare nou, cu 12 trepte).

La capitolul video LG 32LD320 dispune de un display de tip LCD cu o diagonală de aproximativ 81 de centimetri, are o calitate a imaginii HD cu o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli. Chiar dacă nu este precizat de producătorul acestui televizor, acesta dispune de tuner digital cu care puteți recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor. Consumul de energie este undeva pe la 94.3 wați iar în standby un consum de 0.50 wați.

One thought on “LG 32LD320”

  1. Pingback: Televizor LG 32LE3300 review cu preț și păreri
  2. Trackback: Televizor LG 32LE3300 review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.