LG 32LK450

Televizorul LG 32LK450 este un televizor nou din gama celor de la LG ce beneficiază de frumusețea excepțională a design-ului INFINIA (margine foarte subțire și un design uni-layer). Este un televizor cu un raport preț/calitate/funcții foarte bun. În primul rând acest televizor este recomandat de prețul său mic și de multitudinea de funcții și opțiuni care le deține.

Trebuie să vă spun că televizorul LG 32LK450 este unul de tip LCD, deci va avea un consum de energie mai ridicat față de unul de tip LED, însă producătorul nu specifică consumul exact de energie. Un plus pentru acest televizor este senzorul inteligent care atunci când lumina din încăpere se schimbă acesta reglează automat imaginea de pe ecran pentru a te bucura de cea mai bună vizionare.

LG 32LK450 din fataLG 32LK450 dintr-o parteLG 32LK450 din spatespate

 

 

 

 

 

Vezi prețul, mai multe poze și detalii aici …

Continuăm acest review și ajungem la partea audio a acestui televizor. LG 32LK450 are două difuzoare invizibile cu o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 Wați. În plus pe partea de audio acesta are și câteva caracteristici speciale precum Voce Clară II (îmbunătățește și amplifică automat sunetul intervalului de frecvență al vocii umane pentru că dialogul să poată fi auzit atunci când apar zgomote de fundal, de asemenea, poate fi personalizat cu un nivel de reglare nou, cu 12 trepte), Dolby Digital și Infinite Sound.

La capitolul video LG 32LK450 are un display cu o diagonală de 81 centimetri, are o calitate a imaginii Full HD și câteva caracteristici superioare precum XD Engine (este o tehnologie de îmbunătățirii a calității imaginii afișate), 24p Real Cinema și Picture Wizard II (sistemul de reglare a calității imaginii elaborat de cei mai buni experți în calitatea imaginii).Ca orice televizor nou și acesta are tuner digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* cu care veți recepționa fără a mai avea nevoie de alt decodor posturile TV în format digital. Bineînțeles că are și player multimedia integrat care vă va reda muzica, filmele sau pozele de pe hard disk extern sau adaptor USB.

2 thoughts on “LG 32LK450”

  1. Pingback: Televizor LG 32LE3300 review cu preț și păreri
  2. Trackback: Televizor LG 32LE3300 review cu preț și păreri
  3. Pingback: Televizor LG 32LK330 review cu preț și păreri
  4. Trackback: Televizor LG 32LK330 review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.