LG 32LM611S

Cred că deja știți faptul că un televizor cu un design deosebit poate schimba destul de mult aspectul unei camere. Iar dacă țineți la interiorul camerei dumneavoastră atunci LG 32LM611S poate fi un televizor ideal, atât pentru cei care țin la design dar și pentru cei care vor un televizor performant. Ce mai puneți că acest model este unul chiar destul de ieftin, mai ales dacă vă grăbiți puțin să prindeți și reducere de 400 RON valabilă zilele acestea.

Pe lângă toate opțiunile și funcțiile cu care acest model vine, și despre care vom discuta pe parcursul acestui review, inclus în preț veți primi și 4 pereche de ochelari 3D. Garanția oferită de producător este de 24 de luni, oarecum standard, însă opțional și contracost o puteți extinde cu încă 12 sau 24 de luni. Personal nu aș opta pentru această extragarantie însă dacă vreți să fiți 100% siguri că nu veți rămâne fără TV peste 2 ani puteți plăti ceva bani în plus pentru a o avea.

LG 32LM611S din fataLG 32LM611S de susLG 32LM611S din spate

 

 

 

 

 

Vezi pretul dar si alte imagini sau detalii aici …

Cum am scris și la începutul acestui articol, design-ul este unul dintre punctele forte ale acestui TV. După cum se poate observa și din imaginile de mai sus acesta este construit dintr-un plastic lucios de o bună calitate. Acesta se încadrează în liniile clasice pe care le folosesc cei de la LG pentru majoritatea televizoarelor sale premium. Cu ajutorul piciorului detașabil acesta poate fi practic montat oriunde în camera dumneavoastră, inclus pe perete cu ajutorul unui suport compatibil.

Ca și dimensiuni acesta se încadrează în standardele actuale, cu o greutate de numai 9.7 kilograme și o grosime de 2 centimetri, acesta este un TV suficient de ușor încât poate fi mutat de o singură persoană fără probleme. Pe rama din jurul displayului veți găsi un senzor, numit și Intelligent Sensor care în funcție de lumina din camera dumneavoastră va seta luminozitatea televizorului, pentru o imagine perfectă. Ca și la majoritatea televizoarelor, sonorizarea este asigurată de 2 difuzoare cu o putere de 2×5 wați – suficient de puternic pentru a face fată chiar și într-o încăpere mai spațioasă.

Și dacă tot nu am precizat nimic până acum cred că e timpul să vorbim și despre ecranul acestui TV. Probabil știți deja că diagonala acestuia măsoară 32 de inch adică undeva la 81 de centimetri. Aș putea spune că este perfect pentru o cameră de apartament sau chiar ceva mai mare. Calitatea imaginii este Full HD, adică suportă o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli cu un aspect al imaginii de 16:9. În plus dispune și de câteva funcții precum: Picture Mode, Triple XD Engine, Picture Wizard II, Just Scan și MCI 200, toate pentru o imagine de cristal.

Fiind un TV din gama premium a celor de la LG acesta vine echipat cu tuner digital de tip DVB-T și DVB-C cu ajutorul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor extern. Dacă sunteți pasionați de filme trebuie să știți că acesta are și un player multimedia integrat cu care veți putea reda cam orice fișier multimedia cu sau fără subtitrare direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Cu ajutorul portului RJ45 disponibil vă veți putea conecta la internet, acesta neavand suport wireless. Un beneficiu în plus oferit de televizoarele LG este și funcția Dual Play care iți permite să joci jocuri video împreună cu un prieten, fiecare dintre voi vizionând tot ecranul televizorului. LG 32LM611S dispune și de conversie 2D în 3D astfel că veți putea converti orice conținut 2D în format 3D.

One thought on “LG 32LM611S”

  1. Pingback: Televizorul 3D LG 37LM611S trece la review
  2. Trackback: Televizorul 3D LG 37LM611S trece la review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.