LG 32LS3400

Astăzi voi veni în ajutorul celor care își doresc un televizor nou însă din multitudinea de modele apărute chiar nu știu ce să aleagă. Însă modelul pe care îl voi prezenta în acest articol este unul pe care îl recomand celor care nu vor să își cheltuiască toate economiile pe un astfel de gadget dar totuși vor ceva de calitate. Deci dacă vrei ceva bun și vrei să-ți mai rămână bani și pentru mare sau munte atunci trebuie să cumperi LG 32LS3400.

Acest model face parte din noua serie de televizoare lansată de curând de producătorul coreean și care recent a intrat și în oferta celor de la eMAG la un preț foarte atractiv. Nu este un televizor inteligent (Smart TV) deci nu putem avea pretenții de 3D sau internet, însă pentru prețul cu care acesta a apărut și pe piața din România eu zic că este un târg foarte bun, mai ales că vine cu majoritatea funcțiilor pe care ar trebui să le aibă un TV în 2012.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Nu cred că se poate reproșa ceva legat de aspectul acestui model deoarece design-ul este unul modern, tineresc și atractiv. Materialele din care este construit sunt de bună calitate, finisajul acestuia este plăcut, un adevărat televizor premium. Cântărește numai 9 kilograme, deci poate fi transportat foarte ușor de o singură persoană, în plus poate fi montat atât pe perete cat și pe mobilă. Are o grosime de numai 2 centimetri și un consum de energie de 40 wați.

Partea de audio a acestui TV este asigurată de două difuzoare incorporate cu o putere de 2×5 wați. Ca și la LG 32LS3500, observ că producătorul a ales ca aceste modele să vină cu două difuzoare cu o putere mai mică comparativ cu televizoarele din seriile trecute. Poate pentru a putea reduce costurile, astfel prețul acestuia să fie mai mic, sau poate că folosesc o nouă tehnologie prin care pot obține același sunet clar și tare cu aceste difuzoare.

Dacă sunetul nu este chiar atât de important la un televizor cu siguranță ecranul acestuia este unul dintre cele importante părți, poate chiar cea mai importantă. Ei bine display-ul acestui model folosește tehnologia LED iar diagonală acestuia după cum vă puteți da seama și din numele modelului este de 32 de inch, adică 81 de centimetri (perfect pentru o cameră de apartament). Calitatea imaginii este HD, adică suportă o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli.

La capitolul funcții LG 32LS3400, după cum am spus și la începutul acestui review, are cam tot ce ai nevoie pentru o vizionarea filmelor și a posturilor TV la o calitate cat mai bună. Și aici mă refer la tunerul digital DVB-T, DVB-C cu ajutorul căruia dacă vă aflați în rețeaua RDS-RCS veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. În plus acesta vine și cu player multimedia incorporat, cu care veți putea reda cam orice fișier multimedia direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.