LG 32LS3500

Dacă a venit momentul să-ți reinoiesti televizorul sau poate că televizorul cel vechi nu iți mai satisface nevoile personale atunci trebuie să iei în calcul și recomandarea noastră. În acest articol vom discuta despre LG 32LS3500, un televizor din noua serie de televizoare a celor de la LG. Cu toate că nu vine cu ceva nou pe piață, acest model este unul recomandat în special celor care au nevoie de un TV bun pentru funcția de bază a unui televizor.

Acest model este disponibil și cu diagonale mai mari, însă acest model este unul potrivit pentru o cameră de apartament, o un dormitor. Îmi place că deși prețul acestuia nu este unul ca a unui televizor premium găsim funcții precum intelligent sensor care te vor ajuta să economisești energia și în același timp iți va oferi o luminozitate a ecranului în funcție de lumina din cameră, astfel încât să nu iți obosească ochii.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Fiind un televizor dintr-o serie nouă era de așteptat ca și design-ul să fie unul ceva mai diferit fată de modelele anterioare. Totuși, nu putem spune că acesta serie vine cu ceva cu totul și cu totul nou, însă cu siguranță aspectul acestuia este unul modern, atractiv și destul de simplu. Din ce se poate observa și din imaginile de mai sus, rama acestuia este construită dintr-un material ce imită metalul iar suportul acestuia este construit dintr-un plastic lucios.

Sonorizarea este asigurată de două difuzoare stereo cu o putere de 2 x 5 wați. Cam puțin având în vedere că majoritatea televizoarelor din gama acestuia vin cu difuzoare de 10 wați. Oricum nu cred că va cumpăra cineva un televizor pentru a asculta muzică la volum ridicat. Dacă totuși vrei ca sunetul să fie unul de înaltă calitate atunci iți recomand să cumperi un sistem audio extern 5.1.

Am ajuns și la partea cea mai importantă a unui televizor, și anume ecranul acestuia. Ce e mai important dacă nu diagonala unui TV? Glumesc desigur, însă cam asta este prima întrebare pe care o pune un posibil cumpărător. Ei bine, ca să nu vă mai țin în suspas, după cum posibil v-ați dat seama și din seria acestuia diagonală măsoară 32 de inch, adică undeva la 81 de centimetri. Ecranul folosește tehnologia LED (de aici și consumul de numai 40 de wați și grosimea acestuia de 4.5 centimetri) însă calitatea imaginii este HD cu o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli.

Dacă ești abonat RDS-RCS și nu vrei să stai cu două telecomenzi pentru a schimba canalul LG 32LS3500 face ca acest lucru sa fie posibil. Și asta deoarece are integrat tuner digital DVB-T, DVB-C cu care veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt mediabox sau decodor, însă țineți minte că acest lucru este posibil nu mai în rețeaua RDS. Are și player multimedia incorporat, unul destul de performant care vă va putea reda direct de pe hard disk extern sau stick USB cam orice fișier multimedia.

One thought on “LG 32LS3500”

  1. Pingback: Televizor LG 26LS3500 review
  2. Trackback: Televizor LG 26LS3500 review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.