LG 32LS3590

Un nou televizor marca LG își face apariția și pe piața din România. Un design frumos, linii fine și contur ireproșabil veți găsi la LG 32LS3590. Era și timpul ca cei de la LG să scoată o nouă versiune de televizoare, cu tehnologie mai modernă. Ecranul LCD cu iluminarea LED redă imagini de o claritate de cristal, un negru perfect, culori naturale, strălucitoare și vii. Acest model are o diagonală de 81 de centimetri, iar calitatea imaginilor oferite este HD.

Motion Clarity Index, numărul de semnale de răspuns pe secundă, este un indicator global de claritare reală a imaginii în mișcare, incluzând factori mai complecsi decât Frame Rate. Funcția avansată LG de control a luminii de fundal, tehnologia avansată a ecranului și procesorul performant duc toate la o performanță maximă, reducând efectul de blur la imaginile în mișcare. Veți avea parte în acest mod de cele mai clare imagini pe care le-ați putut vedea vreodată. Picture Wizard II vă permite să editați cu ușurință imaginile prin controlul nivelului de negru, al culorilor și nivelului de iluminare de fundal.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Mi-a plăcut să pot vedea la acest LG și cum se adaptează senzorul inteligent. Când intensitatea luminii din cameră se schimbă, funcția Intelligent Sensor modifică imaginea afișată astfel încât să puteți experimenta imagini cât mai reale. Nu este singurul lucru care m-a impresionat într-un mod plăcut la acest televizor. Pe lângă faptul că modifică imaginile în funcție de lumină, această funcție reduce consumul de energie electrică, având în acest fel facturi mai mici.

Sistemul audio al acestui televizor este format din 2 difuzoare ce au o putere de 2 x 5 W. Nu este o putere foarte mare, dar vă oferă în schimb calitate chiar și atunci când veți crește volumul sonorului. Funcția Clear Voice II recunoaște și modifică imediat volumul vocii, amplificându-l în comparație cu sunetul de fundal. Dacă totuși doriți sunet mai puternic, vă sugerez să achiziționați un sistem 5.1, pe care îl puteți atașa televizorului.

Acest model vine așa cum vă așteptați și cu player multimedia integrat. Veți putea folosi acest player pentru a vizualiza filme, poze, dar și pentru a asculta muzică, toate acestea stocate pe un hard disk sau pe o memorie externă ce va fi conectată la televizor. Vă veți putea bucura în acest mod alături de întreaga familie privind fotografiile dumneavoastră preferate din vacanță.

Tunerul digital este tip DVB-T, DVB-C. Rolul acestuia este de a recepționa și transmite posturile TV în format digital sau HD, fără a mai fi nevoie de un alt Mediabox sau decodor extern. Simplu și ușor. Posturile urmărite de dumneavoastră  în fiecare zi vor fi de acum înainte recepționate în format digital sau HD pentru a vă bucura de cele mai frumoase și mai clare imagini.

Datorită porturilor HDMI veți putea transforma televizorul în monitor pentru calculator sau laptop. Funcția Screen Off permite să nu afișeze imagini pe ecran în timp ce ascultați muzica preferată. Funcția Standby Mode Zero comută televizorul în modul de economisire energie în care consumul de curent electric este zero. Dacă veți cumpăra acest televizor LG 32LS3590 nu veți avea nici o urmă de regret, deoarece este un televizor nou, cu tehnologie de ultimă generație, menită să vă facă viața mai frumoasă în momentele  dumneavoastră de relaxare pe care le aveți atunci când petreceți timpul în fata acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.