LG 32LS5600

Un alt televizor de la LG își face apariția printre review-urile noastre. LG 32LS5600 este un televizor cu o diagonală de 81 de centimetri, cu tehnologie LED și imagini FullHD la 1920 x 1080 pixeli. Tot mai răspândite sunt în ziua de astăzi televizorele LED și asta datorită faptului că ecarnul LCD cu iluminare LED redă imagini de o claritate de cristal, un negru perfect, culori naturale, strălucitoare și vii, este mai subțire în comparație cu celelalte televizoare și consumă mai puțină energie electrică.

Fiecare dintre noi atunci când se gândește să cumpere câte ceva se gândește mai întâi pentru ce cumpără acel produs. Acest televizor poate fi folosit pentru a vizualiza filme, fotografii, pentru a asculta muzică, în câteva cuvinte vă pot spune că este un televizor ca oricare altul, numai că este îmbunătățit cu tehnologii noi legate de claritatea imaginii, a sunetului și a consumului redus. Nu puteți utiliza acest LG ca și cum ar fi un Smart TV, nici prețul nu este același. În concluzie, dacă pretențiile dumneavoastră nu sunt atât de mari și nu vă doriți să navigați pe internet sau pe Facebook prin intermediul lui, atunci ați găsit ceea ce vă trebuie.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Motion Clarity Index, numărul de semnale de răspuns pe secundă, este un indicator global de claritare reală a imaginii în mișcare, incluzând factori mai complecși decât Frame Rate. Funcția avansată LG de control a luminii de fundal, tehnologia avansată a ecranului și procesorul performant duc toate la o performanță maximă reducând efectul de blur la imaginile în mișcare. O altă funcție legată de imagini este Picture Wizard II, menită să vă permită editarea cu ușurință a imaginilor prin controlul nivelului de negru, al culorilor și nivelului de iluminare de fundal.

În legătură cu sunetul, vă pot spune că televizorul beneficieaza de sistemul Clear Voice II, a cărui rol este acela de a recunoaște și modifica imediat volumul vocii, amplificându-l în comparație cu sunetul de fundal. Sistemul audio este format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 10 W. Cred că veți fi mulțumiți de intensitatea sunetului, deoarece puterea acestuia este destul de mare, sunetul reprodus fiind foarte clar, chiar și atunci când volumul este ridicat.

Funcția Screen off vă permite să nu afișați imagini pe ecran în timp ce ascultați relaxați muzica preferată. Funcția Standby Mode Zero comută televizorul în modul de economisire energie in care consumul de curent electric este zero. Controlul intesitatii iluminării de fundal, reglează luminozitatea ecranului televizorului. Veți fi bucuroși să aflați că facturile dumneavoastră vor fi în acest mod mult mai mici, datorită acestei tehnologii revoluționare.

Gata cu cablurile întinse prin toată casa! Tunerul digital tip DVB-T, DVB-C are menirea de a recepționa și transmite posturile TV în format digital sau HD, fără să mai fie nevoie să cumpărați alt decodor extern sau Mediabox. Datorită porturilor HDMI pe care le veți găsi și la acest model, puteți transforma televizorul în monitor pentru calculator sau laptop. Să nu uităm nici de playerul multimedia integrat, ce servește la vizionarea filmelor și a pozelor stocate pe o memorie externă. Nu trebuie decât să conectați acea memorie sau hard diskul extern la televizor și veți avea parte de divertisment chiar de acasă, împărtășind cu cei dragi muzica, pozele și filmele dumneavoastră preferate.

Mi-am exprimat părerea în legătură cu televizorul LG 32LS5600. Dumneavoastră veți ști ce să alegeți în funcție de preferințele și nevoile pe care le aveți. Acest televizor poate fi achiziționat la un preț destul de accesibil, primind la el garanție pentru 2 ani pe care o puteți extinde cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.