LG 32LS570S

O alternativă pentru LG 42LS5600, poate fi televizorul LG 32LS570S – din aceeași serie însă cu o diagonală mai mică dar cu ceva mai multe funcții. Acest model este recomandat celor care nu au nevoie de un televizor cu o diagonală de 1 metru, însă vor ceva mai multe funcții de la televizorul lor. În acest moment prețul acestuia mi se pare un pic cam mare, însă fiind un model nou e ceva normal.

Are 4 porturi HDMI, nu știu ce poți face cu atâtea, știu însă că poate fi folosit oricând pe post de monitor pentru calculatorul sau laptopul dumneavoastră. Pentru a vă conecta la internet va trebui să achiziționați și un adaptor wireless compatibil cu acest model deoarece acesta nu vine cu unul incorporat, însă aveți și opțiunea de a îl conecta la internet prin portul RJ45 – adică prin cablu. Mai jos am atașat și câteva imagini cu acesta, vă invit să îl vedeți iar apoi să continuăm acest review.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cu LG 32LS570S veți adăuga stil camerei dumnevoastră, pentru că acesta nu este un simplu televizor ci un gadget care vă va infrumuseta camera în care îl veți așeza. Trebuie doar să îl așezați pe mobila contemporana și veți savura o vizionare perfectă. Este un televizor extrem de subțire și de ușor, cântărește numai 9 kilograme și are o grosime de numai 3.5 centimetri. Poate fi montat și pe perete însă pentru asta veți avea nevoie de un suport special – costă undeva la 100RON.

Chiar dacă scopul unui televizor nu este acela de a asculta muzică, întotdeauna este bine ca acesta să vină cu un sistem audio cat mai performant, astfel vă va scuti de la achiziționarea unui sistem audio extern. LG 32LS570S vine echipat cu un sistem audio foarte performant, tip Infinite Surround System format din două difuzoare cu o putere de 2 x 10 wați. Acesta se va auzi destul de tare și clar chiar și la un volum ridicat, mai ales dacă veți avea funcția Clear Voice ÎI activată.

La începutul acestui review am spus că 32LS570S este un televizor recomandat pentru încăperilor mai mici, și asta datorită ecranului care măsoară doar 32 de inch, adică 81 de centimetri. Însă pentru o cameră de apartament sau un living de dimensiuni reduse acesta va fi perfect. Display-ul este unul tip LED cu o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Îmi place că are și Intelligent Sensor, adică în funcție de lumina din cameră acesta își va regla luminozitatea ecranului.

LG 32LS570S excelează la capitolul funcții. Și asta pentru că vine cu tuner digital DVB-T / C / S2 incorporat, astfel că veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox extern. Are și un player multimedia integrat, și unul foarte performant care vă va reda cam orice fișier multimedia (DivX HD, JPEG, AC3(Dolby Digital), EAC3, HAAC, AAC, Mpeg, MP3) direct de pe stick sau hard disk extern. Dacă vă veți conecta la internet veți avea acces la funcțiile App Store, Social Center, Skype, Social Networking TV, External Device App Download, DLNA și WiDi.

One thought on “LG 32LS570S”

  1. rolly says:

    ce inseamna MCI 200??este acelasi lucru cu trumotion??? adica afiseaza 200 de frame-uri pe secunda???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.