LG 32LV2500

Dacă te-ai gândit să-ți schimbi vechiul televizor cu unul nou și nu vrei să cheltui prea mulți bani însă nu vrei nici cel mai ieftin televizor ar trebui să iei în considerare o opțiune și televizorul LG 32LV2500. Este un televizor potrivit pentru un dormitor deoarece dacă nu aveți suficient spațiu acesta se poate monta și pe perete, plus că diagonala acestuia nu este atât de mare încât să-ți obosească ochii.

În plus dacă veți cumpăra acest televizor cu siguranță veți face și ceva economie la energie deoarece acesta are un consum mediu de energie de doar 62 wați. Design-ul acestuia este unul foarte reușit, simplu și modern, acesta se încadrează cu ușurință în orice cameră. Rama albă din jurul ecranului creează o iluzie optică, acesta părând mult mai subțire decât este în realitate.

LG 32LV2500 din fataLG 32LV2500 din lateralLG 32LV2500 din spate

 

 

 


Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Pentru consumul redus de energie cei de la LG au ales tehnologia LED pentru acest model.  Și nu numai că au redus consumul de energie dar au câștigat și câțiva centimetri din grosimea ecranului. Pe partea de audio, se găsesc două difuzoare stereo ascunse pe undeva prin carcasă, cu o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 wați. Puterea de ieșire a sunetului este deja standard pe această categorie de televizoare. Sunt și câteva setări pentru un sunet mai clar, în funcție de ce vreți să vizionați/ascultați  alegeți unul dintre modurile Standard/Music/Cinema/Games/Sports.

Ecranul măsoară o diagonală de 81 centimetri și un timp de răspuns de numai 4 milisecude. Calitatea imaginii este HD 720p  la o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli și un aspect de 16:9. Funcții precum 50 Hz, Wide Color Control, XD Engine, 24p Real Cinema, Eye Care, Fresh White, xvyCC și Enhanced Noise Reduction vă vor îmbunătăți experiența vizuală. În funcție de ce vizionați mai puteți opta pentru unul din cele 7 moduri Intelligent Sensor/Vivid/Standard/Cinema/Game/isf Expert 1/isf Expert 2.

Are și tuner digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* incorporat, cu ajutorul căruia dacă compania furnizoare de cablu vă permite puteți recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai fi nevoie de alt decodor sau receptor. Dacă sunteți pasionați de filme, LG 32LV2500 vă pune la dispoziție un media player incorporatcu care puteți viziona filme cu subtitrare fără a mai fi nevoie de al player extern. În plus acesta știe să citească și fișiere de tip foto sau audio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.