LG 32LV375S

Dacă nu crezi că a venit timpul să îți cumperi un nou televizor, poate ar fi cazul să citești acest review pentru televizorul LG 32LV375S până la sfârșit, și cu siguranță te vei gândi la înlocuirea vechiului televizor cu acesta. Dar acest model nu este doar un simplu televizor, ci este un Smart TV, adică un televizor inteligent cu multe alte funcții decât unul obișnuit, și toate acestea la un preț mai mult decât avantajos.

Acest model este unul care se încadrează perfect în living sau dormitor, nu este nici prea mare dar nici prea mic, este televizorul ideal pentru astfel de încăperi. Nu trebuie să vă faceți griji nici de consumul de energie, deoarece acesta este un televizor eco-friendly, adică are un consum de energie foarte mic, aproximativ 56 wați, și în plus acesta nu conține deloc mercur.

LG 32LV375S deschisLG 32LV375S de susLG 32LV375S inchis

 

 

 

 


Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Cum am scris și mai sus acest televizor face parte din categoria Smart TV și singurul lucru care îl desparte de a fi un televizor de ultimă generație fiind tehnologia 3D. Sunetul este unul foarte bun, și asta datorită celor două difuzoare integrate în această carcasă plată. Puterea de ieșirea a sunetului este de 2 x 10 wați, deci este ceva standard, cum găsim pe majoritatea modelelor de televizoare. Vine cu 5 moduri audio – Standard/Music/Cinema/Sports/Game, astfel că vă puteți seta modul în funcție de program pentru a îmbunătăți performanța audio.

Pe partea de video acesta vine cu un display ce măsoară 81 centimetri, este un display de tip Edge LED, asta înseamnă că redă imagini de o claritate de cristal, un negru perfect, culori naturale, strălucitoare și vii. Calitatea imaginii este bineînțeles Full HD (rezoluție maximă de 1920×1080 pixeli) iar aspectul imaginii de 16:9. Și aici se găsesc 7 moduri care pot fi setate pentru o vizionare mai bună – Vivid/Standard/Cinema/Sport/Game/Expert1/Expert2. Iar atunci când conectați ceva pe AV aveți două setări speciale Cinema și Game.

O caracteristică foarte importantă, care o găsim la din ce în ce mai multe televizoare este tunerul digital. Este prezent și pe acest televizor, este unul de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* care vă va ajuta în recepționarea posturilor digitale sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau receptor. Vine și cu player multimedia integrat, unul chiar foarte bun care poate reda fișiere de tip video, foto și audio fără probleme. În plus acesta vine și cu suport pentru subtitrări.

Fiind un Smart TV,  printre opțiunile acestuia se mai găsește și opțiunea Wireless Ready. Cu ajutorul unui adaptor USB compatibil vă puteți conecta la internet. Software-ul acestui televizor are browser web, astfel că odată conectați la internet veți putea naviga pe internet la fel ca pe calculator. LG 32LV375S vine și cu SKYPE instalat, astfel că puteți vorbi pe Skype direct din pat.  Acesta vine și cu câteva funcții precum: Smart Energy Saving Plus, Intelligent Sensor și Control Parental toate foarte utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.