LG 32LV570S

Cu un ecran extrem de subțire cu iluminare LED și tehnologie de vârf ce redă imagini cu o claritate de cristal și o diagonală de 81 centimetri așa vrea să vină noul televizor LG 32LV570S. Este un televizor de top cu funcții de ultimă generație și cu un design ce vă va înfrumuseța camera, dar cu un preț foarte mic care multora li s-ar părea dubios sau chiar ireal.

Însă prețul foarte mic este un semn că tehnologia avansează foarte rapid și modele noi de televizoare apar în fiecare zi și prețul modelelor lansate chiar și cu câteva luni în urmă trebuie să scadă automat. Iar acest fapt este un lucru bun pentru cumpărătorul român care vrea să își cumpere un televizor cât mai tare și mai mare dar dacă se poate la un preț cât mai mic.
LG 32LV570S din fataLG 32LV570S de susLG 32LV570S din spate

 

 

 

 


Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Așa că dacă vrei un televizor cu o diagonală ce măsoară 81 de centimetri și cu un display de tip Edge LED Plus, Full HD (1920 x 1080 pixeli) la un preț mic LG 32LV570S este cea mai bună alegere în acest moment. În plus acesta dispune și de foarte multe caracteristici superioare ale imaginii cum ar fi: Trumotion 100Hz, Local Dimming, XD Engine, 24p Real Cinema, Eye Care, Fresh White, xvyCC, Picture Wizard II și Enhanced Noise Reduction.

Nu trebuie să mai stai cu alte decodoare pe lângă televizor pentru că acesta are tuner digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* incorporat, deci vei recepționa posturile în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de vreun decodor. În plus acesta are și player multimedia integrat pe care îl poți folosi atunci când vrei să vezi un film. Acest suportă aproximativ toate formatele video, audio și foto disponibile în acest moment (avi, mp3, mkv, e.t.c.), chiar și cu subtitrare.

Pentru cei mai pasionați de tehnologie acest televizor este Wireless Ready RJ45, adică dacă aveți un adaptor wireless compatibil cu acest televizor puteți naviga pe internet direct de pe televizor. Are și Intelligent Sensor, își adaptează singur luminozitatea ecranului în funcție de lumina din cameră, plus că în același timp face și o economie de energie electrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.