LG 32LW5500

În ultimii ani tehnologia 3D s-a dezvoltat masiv, astfel au apărut foarte multe modele de televizoare încât îți este greu să alegi un model anume. Însă competiția cea mare se dă între televizoarele Samsung și cele produse de LG, amândouă fabricând televizoare de bună calitate. Așa că dacă v-ați oprit atenția asupra televizorului LG 32LW5500, astăzi voi face un review din care să vă dați seama dacă se merită sau nu achiziționarea acestuia.

LG 32LW5500 este un televizor recomandat persoanelor pasionate de filme, și asta mai ales pentru funcția de 3D. În plus chiar dacă acesta nu face parte din categoria de televizoare Smart TV, acesta se comportă și deține cam aceleași funcții ca și Samsung 32D6500, acesta fiind Smart TV. Ochelarii cu care vine în dotare cântăresc doar 16 grame – mai puțin decât greutatea ochelarilor 3D obișnuiți și nu ai nevoie de baterii sau să îi încarci.

LG 32LW5500 deschisochelari  LG 32LW5500LG 32LW5500 inchis

 

 

 

 


Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Începem acest review cu partea audio a acestui televizor. Ca orice alt televizor din zilele noastre și acesta are două difuzoare bine ascunse în carcasă care generează o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 wați. Părerea mea este că pentru un televizor este suficient de mult, astfel încât să poți asculta o emisiune chiar și atunci când în încăpere este gălăgie. Cum suntem obișnuiți deja, și cei de la LG ca și orice alt producător care se respectă a adus câteva opțiuni pentru a îmbunătăți experiența audio în funcție de ce urmăriți. Astfel găsim opțiuni de genul: Dolby Digital Decoder, Infinite 3D surround, Auto Volume Leveler și Clear Voice II.

Ecranul este unul de tip Edge LED Plus, este un ecran extrem de subțire, acesta măsurând aproximativ 240 mm (adică 2.4 centimetri). Diagonala acestui televizor este una deja standard, adică 81 centimetri, și cum era de așteptat calitatea imaginii este Full HD – 1920 x 1080 pixeli. Aspectul imaginii este 16:9, și cu ajutorul unei funcții se poate converti o imagine 2D în format 3D, dar și invers. Și aici se găsim câteva caracteristici speciale precum: Trumotion 100Hz, Wide Color Control, XD Engine, 24p Real Cinema, Expert Mode / ISFccc Ready, Eye Care, Fresh White, xvyCC, Picture Wizard II, Enhanced Noise Reduction și 3D refresh rate 120 Hz.

Bineînțeles că are în dotare și tuner digital incorporat de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* – pentru cei ce nu știu cu acest tuner puteți recepționa posturile TV în format digital fără a mai avea nevoie de alt decodor extern.  Are și player multimedia integrat cu care puteți reda fișiere de tip video (cu subtitrare), foto și audio fără probleme. Singurul lucru care face diferența dintre un televizor Smart TV și LG 32LW5500 ar fi conexiunea la rețea. Acesta nu are integrat însă se poate conecta la internet cu ajutorul unui adaptor wireless compatibil. Inclus în acest preț veți primi și un pack Party cu Ochelari 3D LG (5 bucăți).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.