LG 37LK430

Ți-ai mobilat recent camera și nu știi ce televizor să-ți cumperi? Știu cum este, înainte nu erau modele iar acum sunt prea multe și ne este foarte greu să alegem, mai ales dacă nu ești la curent cu toate noutățile. De aceea încerc să-ți dau o mână de ajutor recomandându-ți televizorul LG 37LK430. Acest model este unul cu un design foarte modern care se va încadra în orice cameră a locuinței tale.

Cu o diagonală suficient de mare pentru orice cinefil pretențios acesta este și un bun economizator de energie electrică. Consumul mediu este de numai 106 wați, eu spun că este un consum foarte bun dacă este să luăm în considerare și faptul că este un televizor LCD și nu LED. Garanția oferită de LG este de 24 de luni însă dacă vrei o poți prelungi cu încă 12 sau 24 de luni, dacă alegi unul din pachetele Garanție Plus 1 An sau Garanție Plus 2 Ani.

LG 37LK430 din fataLG 37LK430 din lateralLG 37LK430 din spate

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Înainte de achiziționarea unui televizor nu foarte multă lume este interesată și de partea audio. E bine de știut că nu toate televizoarele se aud la fel de clar sau la fel de clar. LG 37LK430 vine echipat cu două difuzoare stereo ascunse foarte bine în această carcasă, care au o putere totală de 2×10 wați. Se vor auzi suficient de tare și de clar, însă dacă vrei ceva mai bun cu siguranță ai nevoie de un sistem audio. Pe partea de audio se găsesc și câteva caracteristici speciale precum: Volum Auto, Infinite Sound, Decodor Dolby Digital și Voce Clară II.

Ei bine a sosit și momentul mult așteptat, display-ul acestui televizor. Acesta are o diagonală ce măsoară 94 de centimetri. Acesta are o calitate a imaginii Full HD ceea ce înseamnă că vă va permite să vizionați filme la o rezoluție maximă de până la 1920 x 1080 pixeli. Timpul de răspuns este de doar 4 milisecunde iar aspectul imaginii este de 16:9. Ca și pe partea de audio, și aici găsim câteva caracteristici superioare precum: XD Engine, 24p Real Cinema, Mod expert / ISF Ready, xvyCC, Mod AV și Picture Wizard II.

LG 37LK430 vine echipat și cu câteva funcții speciale, care ar trebui să devină un standard pentru televizoarele moderne. Este vorba despre tunerul digital tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* care vă permite să recepționați posturile TV în format digital sau HD, și playerul multimedia integrat. Cu cel din urmă veți putea reda fișiere multimedia (audio, foto și video cu sau fără subtitrare) direct de pe stick-ul USB sau de pe un hard disk extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.