LG 37LM611S

Chiar dacă televizoarele LED 3D nu sunt încă accesibile pentru orice buget, este de așteptat că pe viitor prețurile să scadă, profitând de noile tehnologii descoperite și de numărul mai mare de modele produse. Același lucru s-a întâmplat și cu televizoarele LCD care astăzi au prețuri din ce în ce mai mici, însă desigur nu se pot compara cu cele LED, mai ales cele ce beneficiază și de tehnologia 3D. În acest sens, producătorii încearcă să ofere cat mai multe opțiuni cumpărătorilor prin modelele prezentate.

Un astfel de caz îl reprezintă televizorul LED 3D LG 37LM611S care se prezintă la un nivel de performanțe foarte ridicat. Și acesta nu se remarcă doar prin calitatea imaginii cat și prin cea a sunetului, calități ce vor crea utilizatorilor o experiență unică. De asemenea, dimensiunile sale ce permit amplasarea ușoară în diverse locuri cat și funcțiile speciale, vor convinge mulți doritori că acesta este unul din cele mai bune modele în raportul calitate – preț existente pe piață la ora actuală.

LG 37LM611S din fataLG 37LM611S de susLG 37LM611S din spate

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Acest model de TV cred că se adresează în special celor care vor un televizor „cu detoate” însă nu vor nici să își cheltuieasca chiar toate economiile. Este un televizor care personal îmi place, și nu pentru că vine cu o listă lungă de caracteristici ci pentru că arată bine iar raportul preț/calitate și performantă este unul pe măsură. Face parte din aceeași serie cu LG 32LM611S acesta însă este versiunea cu o diagonală mai mare. Aspectul acestuia este foarte bine realizat, destul de simplu dar știm foarte bine că simplu va fi mereu la modă. Este construit dintr-un plastic de bună calitate care atunci când îl vei ridica nu va scârțâi din toate încheieturile. Ca și dimensiuni putem spune că se încadrează în standardele actuale, cu o grosime a ecranului de numai 3 centimetri și o greutate de doar 12 kilograme, acesta TV poate fi așezat foarte ușor pe perete sau pe mobilierul dumneavoastră.

Dacă la capitolul design putem spune că acest model este unul destul de reușit, ca și televizor rămâne să descoperim pe parcursul acestui review. Sonorizarea este asigurată de două difuzoare stereo care au o putere totală de ieșire a sunetului de 2 x 5 wați, se putea și mai bine însă nu cred că veți lua acest TV pentru a face discotecă în camera. Ca și caracteristici superioare ale sunetului întâlnim: Dolby MS10, Infinite Surround, Sound Mode și Clear Voice II, toate pentru a îmbunătăți calitatea sunetului în funcție de nevoile fiecăruia.

Atunci când vine vorba despre un TV cred că primul lucru pe care îl întreabă orice cumpărător este „Ce diagonală are?”, despre acest aspect nu am menționat nimic până acum, însă o vom face acum. Deși poate unele persoane și-au dat seama deja, acest model are o diagonală ce măsoară 94 de centimetri dacă este să transformăm cei 37 de inch. Este un televizor perfect pentru o cameră de apartament, deși unora li se va părea puțin cam mare la început, este o chestie de obișnuință. Calitatea imaginii este Full HD, adică poate afișa o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli, tradus asta înseamnă imagini clare și vii din toate unghiurile. Și aici găsim câteva caracteristici superioare precum: Triple XD Engine, Just Scan, Picture Mode, Picture Wizard II și MCI 200. Nu voi mai explica ce înseamnă fiecare dintre acestea deoarece am mai vorbit și în alte review-uri.

Pe partea de funcții LG 37LM611S vine echipat cu tuner digital incorporat tip DVB-T, DVB-C capabil să recepționeze posturile TV în format digital fără a mai fi nevoie de alt decodor extern. Trebuie să știți însă că acest lucru este posibil numai dacă operatorul de cablu permite acest lucru. Dispune și de player multimedia incorporat, astfel că veți putea reda cam orice fișier multimedia direct de pe stick-ul USB sau de pe un hard disk extern, inclusiv filme în format MKV cu sau fără subtitrare. O altă funcție interesantă este Dual Play care iți permite să joci jocuri video împreună cu un prieten, fiecare dintre voi vizionând tot ecranul televizorului.

Fiind un televizor 3D acesta poate converti conținutul 2D în imagini 3D de înalță calitate cu ajutorul software-ului avansat de conversie. Pe rama acestuia veți observa și un senzor, numit Intelligent Sensor care o dată activat va stabili în funcție de lumina din camera dumneavoastră ce luminozitate aveți nevoie la TV pentru o vizionare excelentă. Dispune și de port de rețea RJ45, asta înseamnă că vă puteți conecta la internet însă numai prin intermediul cablului de rețea. Ca și accesorii inclus în preț veți primi 4 perechi de ochelari 3D fără baterii și economici, oferind un confort sporit în timpul vizionarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.