LG 37LS5600

În ultima vreme am tot vorbit despre Smart TV, însă acum a venit vremea să aducem în discuție un alt televizor obișnuit, nu Smart cum vă spuneam mai devreme, ce are destul de multe funcții și dotări. LG 37LS5600 vine cu o digonala de 94 de centimetri, tehnologie de ultimă generație LED și imagini la o calitate FullHD cu 1920 x 1080 pixeli.

Acest televizor de la LG are un design foarte frumos, ireproșabil aș putea spune, lucrul ce-l face să se încadreze cu ușurință în orice cameră a locuinței dumneavoastră, păstrând totodată eleganța și rafinamentul casei. Având o diagonală destul de măricică îl puteți poziționa chiar și într-un living spațios, de unde să puteți privi alături de întreaga familie emisiunile Tv preferate.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Dacă vă doriți un televizor strict pentru a viziona filme, pentru a asculta muzică și pentru a vizualiza poze, acesta este perfect. Datorită playerului multimedia integrat, toate aceste lucruri vor fi posibile cu ușurință, conectând la televizor un hard disk sau o memorie externă, cu ajutorul cărora puteți distribui pe ecranul mare fotografiile din vacanță și filmele ce vă face plăcere să le priviți. Nu puteți în schimb naviga pe web, deoarece acesta nu vine cu nici o conexiune pentru rețea, deci Facebook-ul, Skype-ul și alte aplicații de acest gen nu vor putea fi folosite pe acest model LG, dar puteți transforma televizorul în monitor pentru calculator sau laptop datorită porturilor HDMI care sunt în număr de 3.

Tehnologia Motion Clarity Index, numărul de semnale de răspuns pe secundă, este un indicator global de claritare reală a imaginii în mișcare, incluzând factori mai complecși decât Frame Rate. Funcția avansată LG de control a luminii de fundal, tehnologia avansata a ecranului și procesorul performant duc toate la o performantă maximă reducând efectul de blur la imaginile în mișcare. Bucurați-vă de cele mai frumoase imagini, urmărind filmele de acțiune preferate, putând cu această tehnologie să observați imaginile mult mai clar. Funcția Picture Wizard II vă permite să editați cu ușurință imaginile prin controlul nivelului de negru, al culorilor și nivelului de iluminare de fundal.

Controlul intesitatii iluminării de fundal, reglează luminozitatea ecranului televizorului. Funcția Screen off  vă permite să nu afișați imagini pe ecran în timp ce ascultați muzică. Funcția Standby Mode Zero comută televizorul în modul de economisire energie în care consumul de curent electric este zero. Prin intermediul acestei funcții nu doar că veți putea asculta muzică în timp ce vă relaxați stând în pat, ci veți economisi și energie electrică, simțind asta chiar de la prima factură.

Senzorul inteligent mi se pare un lucru foarte bine gândit la aceste televizoare. Rolul lui este acela de a modifica imaginea afișată astfel încât să puteți experimenta imagini cat mai reale, atunci când intensitatea luminii din cameră se schimbă. Pe lângă faptul că modifică imaginile pentru ca dumneavoastră să puteți vedea cat mai bine, acest senzor contribuie și el la economisirea energiei electrice.

Sistemul audio este și el format din 2 difuzoare destul de puternice 2 x 10 W. Ceea ce vă pot spune este că sunetul redat va fi clar, chiar și atunci când veți crește volumul. Funcție Clear Voice II are rolul de a recunoaște și de a modifică imediat volumul vocii, amplificându-l in comparație cu sunetul de fundal. Un astfel de televizor cum este LG 37LS5600 își merită banii după părerea mea, fiind ușor de utilizat, cu destule funcții ce vă oferă imagini și sunet de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.