LG 42CS460

Vă prezentăm astăzi un televizor puțin mai clasic față de cele cu care v-am obișnuit în ultimul timp, dar foarte bine vândut în magazinele din România datorită diagonalei mari pe care o are, 106 centimetri și prețului mic la care îl puteți achiziționa. Este vorba despre televizorul LG 42CS460 cu ecran LCD. Designul nu are nimic în plus fără de de televizoarele obișnuite, iar diagonala deși este destul de mare, greutatea acestuia nu depășește 15,1 kg.

Chiar dacă nu sunteți princeputi în materie de televizoare, nu vă va lua mult timp să vă dați seama că acest LG este unul destul de bun, ce vă ofere imagini FullHD la 1920 x 1080 pixeli. Caracteristicile superioare precum Triple XD Engine, Picture Wizard ÎI, Just Scan și Aspect Ratio Correction vă ofere cele mai clare și vii culori pe care le-ați putut observa. Tehnologia Picture Wizard II permite calibrarea ușoară a punctelor de referință de pe ecran pentru imagini de calitate, elemente cheie, cum ar fi nivelul de negru, culoare, nuanță, claritate și nivelurile de iluminare din spate.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Sunetul este exteriorizat prin intermediul a 2 difuzoare cu o putere de 2 x 5 W. Nu este o putere prea mare, dar este suficientă pentru a avea parte de claritate chiar și la volum ridicat. Ca și imaginile și sunetul beneficiază de caracteristici speciale cum ar fi Dolby Digital Decoder, Infinite Surround, toate pentru a îmbunătăți calitatea sunetului. În plus, acesta beneficiază și de sistemul Clear Voice, care îmbunătățește si amplifică automat sunetul intervalului de frecvență al vocii umane pentru ca dialogul să poată fi auzit atunci când apar zgomote de fundal. De asemenea, poate fi personalizat cu un nivel de reglare nou, cu 12 trepte.

Televizorul LG 42CS460 are în componenta sa și un tuner digital tip DVB-T, DVB-C ce vă servește pentru a putea recepționa posturile TV în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt Mediabox sau decodor extern. Playerul multimedia integrat pe care acesta îl deține vă dă posibilitatea de a utiliza o memorie USB sau un hard disk pentru a rula filmele, fotografiile si muzica stocată de dumneavoastră. Veți sta relaxați în pat sau pe canapea ascultând exact muzica dumneavoastră preferată, fără să mai fie nevoie de vreun sistem.

Datorită portului HDMI veți putea înlocui monitorul calculatorului sau al laptopului cu propriul televizor, cu ajutorul unui cablu. Dacă v-ți fi uitat la el fără să citiți toate aceste posibilități pe care vi le oferă, probabil nu v-ați fi dat seama de ceea ce puteți avea. La tot ce v-am spus până acum mai avem de adugat caracteristici speciale, precum Intelligent Sensor, EPG(SI), Quick View, Input Labeling și Key Lock. Intelligent Sensor reglează automat imaginea de pe ecran pentru a vă bucura de cea mai bună vizionare, atunci când lumina din cameră se schimbă.

Nu aș putea spune că văd ceva în neregulă la LG 42CS460, deoarece are cam tot ce poate oferi un televizor în acest preț, vine cu o diagonală destul de mare, sisteme noi ce vă redau cele mai bune imagini și cel mai bun sunet și nu în ultimul rând, tehnologia LCD reprezintă un consum redus de energie, ceea ce înseamnă și o economie pentru dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.