LG 42LK430

Dacă îți cauți un televizor cu o diagonală mare și nu știi ce să alegi atunci îți recomand televizorul LED LG 42LK430. Pe lângă faptul că este un televizor cu o diagonală mare, acesta are și un design simplu dar elegant care se va încadra foarte bine în orice cameră, indiferent că este dormitor sau cameră de azi acesta se va potrivi perfect.

În plus de asta acesta este un televizor de ultimă generație care folosește tehnologia LED deci nu numai că este foarte subțire dar va avea și un consum redus de energie față de un televizor LCD. Veți mai găsi și foarte multe opțiuni și setări care vă vor îmbunătăți calitatea de vizionare, însă despre toate acestea vom vorbi în acest review.

LG 42LK430 din lateralLG 42LK430 in spateLG 42LK430 meniu

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Diagonala televizorului LG 42LK430 măsoară aproximativ 106 centimetri cu un timp de răspuns de numai 4 milisecunde. Ecranul acestuia asigură calitate superioară a imaginii și confort, cu conversia la 1080p, deci este un televizor Full HD (1920 x 1080 pixeli) cu o diagonală de un metru. Cum era de așteptat aspectul imaginii este de 16:9 iar ca și caracteristici speciale găsim XD Engine, 24p Real Cinema și Picture Wizard II.

Sunetul este asigurat de două difuzoare cu o putere de 2 x 10 Wați, fiind ceva standard însă suficient pentru un televizor. Dar și pe partea audio găsim câteva caracteristici superioare precum Dolby Digital și Voce Clară II – îmbunătățește și amplifică automat sunetul intervalului de frecvență al vocii umane pentru ca dialogul să poată fi auzit atunci când apar zgomote de fundal. De asemenea, poate fi personalizat cu un nivel de reglare nou, cu 12 trepte.

Pentru recepționarea posturilor în format HD sau digital nu veți mai avea nevoie de decodor special deoarece acesta vine cu decodor digital incorporat DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*. Nici pentru a reda muzica, filmele sau pozele nu trebuie să mai achiziționați un media player deoarece acesta vine cu unul deja integrat care e gata să citească toată colecția de pe hard disk sau stick usb. Puterea consumată este undeva pe la 127 Wați iar ca și caracteristici speciale LG 42LK430 dispune de SimpLink (HDMI-CEC), Senzor Inteligent și Economie inteligent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.