LG 42LM620S

Ați așteptat cu nerăbdare momentul în care să aveți posibilitatea de a vă cumpăra un Smart TV? Ei bine, acum este momentul să profitați din plin de această ofertă, un televizor Smart, 3D, cu o diagonală mai mare de 1 metru, mai exact 106 centimetri, ce poate fi cumpărat cu un discount de 500 de lei fată de prețul său normal. Este vorba despre televizorul LG 42LM620S, un televizor cu ecran mare, excelent pentru a putea urmări filmele preferate din orice colțișor al casei, având calitatea FullHD la 1920 x 1080 pixeli.

După cum bine ați observat și din imagini, designul acestuia ne-a lăsat pe toți cu „gura căscată”, oferind cam tot ce este mai bun de la LG. Superb, elegant, conturat prin linii fine ce-i dau acestuia o alură aparte în comparație cu alte televizoare. Mie personal îmi place foarte mult cum arată acest televizor și cred că nu există persoană care să mă poată contrazice atunci când spun că este un design ireproșabil.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Bucurați-vă de mai multe imagini în format 3D. Tehnologia integrată în televizorul dumneavoastră, conversia filmelor și a emisiunilor 2D în 3D, fac chiar și conținutul familiar mai captivant ca niciodată. Alături de familie și prieteni veți avea parte de o atmosferă de cinema în propria dumneavoastră locuință. Sunetul ce nu se lasă nici el mai prejos vine cu un sistem format din 2 difuzoare destul de puternice, 2 x 10 W, ce vor reda sunetul foarte clar, chiar dacă volumul va fi ridicat. Voce clara II îmbunătățește și amplifică automat sunetul intervalului de frecventă al vocii umane pentru ca dialogul să poată fi auzit atunci când apar zgomote de fundal. De asemenea, poate fi personalizat cu un nivel de reglare nou, cu 12 trepte.

În ceea ce privește calitatea imaginii, iarăși sunt numai vesti bune. Caracteristici superioare cum ar fi: Smart Colour Gradation, Aspect Ratio Correction, Picture Mode, Resolution Upscaler (Basic/Plus), Triple XD Engine, AV Mode: Game, Cinema, Off, Just Scan, Picture Wizard II și MCI 400 sunt prezente la acest model de televizor. Picture Wizard II reprezintă sistemul de reglare a calității imaginii elaborat de cei mai buni experți în calitatea imaginii.

Acest televior este dotat cu Wireless Ready, ceea ce înseamnă că televizorul dumneavoastră este pregătit pentru a se conecta la internet. Ce-i lipsește este un dispozitiv compatibil cu el, care să-l poată conecta la rețeaua existentă în locuința dumneavoastră. Având internet pe televizor, puteți naviga pe web stând relaxați în pat, doar cu telecomanda în mână.

Playerul multimedia integrat servește atunci când doriți să vă transformați televizorul într-un sistem Home Theater. Tot ce trebuie făcut este să conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată. Porturile HDMI, 4 la număr, au menirea de a transpune imaginile de pe laptop sau calculator direct pe televizor, adică acesta va putea fi utilizat pe post de monitor. Nu este de neglijat nici tunerul digital, ce vă oferă imagini în format digital sau HD, fără a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox.

LG 42LM620S este un televizor foarte bun, cu un preț destul de accesibil pentru cei ce sunt în căutarea unui Smart TV. Odată cu achiziționarea lui veți primi și 4 perechi de ochelari 3D, pentru ca dumneavoastră și cei dragi să vizionați împreună videoclipuri și filme. Nu uitați nici de discountul de 500 de lei pe care-l veți primi dacă vă grăbiți să-l cumpărați pentru a nu rata această ofertă de nerefuzat.

One thought on “LG 42LM620S”

  1. Pingback: Cele mai bune televizoare de 101 centimetri de la eMAG
  2. Trackback: Cele mai bune televizoare de 101 centimetri de la eMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.