LG 42LS3400

Pentru că vara e aproape de sfârșit, și pentru că majoritatea am cheltuit cam toate economiile pe concedii și vacanțe o promoție pentru un televizor numai bun pentru o cameră impunătoare este binevenita pentru oricine. De aceea, astăzi vom face un scurt review televizorului LG 42LS3400, un model destul de nou care în această perioadă pe site-ul celor de la eMAG se află la promoție, cu un discount de 300 lei.

Acest model îl recomand în principal celor care au nevoie de un televizor cu o diagonală mare, fără prea multe funcții inutile cum ar fi 3D sau internet, dar cu un preț foarte bun, și dotat cu strictul necesar unui televizor în anul 2012. După cum bine v-ați obișnuit până acum garanția oferită de producător este de 24 de luni, însă contracost o puteți extinde cu încă 12 sau 24 de luni.

LG 42LS3400 din fataLG 42LS3400 dintr-o parteLG 42LS3400 din spate

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Nefiind un televizor din gama premium a celor de la LG, aspectul acestuia este unul clasic fără prea multe pretenții. Ce îmi place este faptul că nu au renunțat la materialele de bună calitate, chiar dacă carcasa acestuia este construită dintr-un plastic negru lucios, acesta este unul de bună calitate. Deși nu se află printre specificațiile acestuia consumul de energie tind să cred că este unul destul de redus având în vedere că acest model folosește un ecran LED iar consumul în standby este de numai 0.3 wați.

Plus că acest model vine și cu câteva funcții pentru reducerea consumului de energie. Prima funcție este Smart Plus, care reglează luminozitatea ecranului televizorului în funcție de lumina din cameră. Funcția Standby Mode Zero comută televizorul în modul de economisire energie în care consumul de curent electric este zero, iar funcția Screen off iți permite să nu afișezi imagini pe ecran în timp ce asculți muzica preferată.

Dacă la capitolul ECO acest model putem spune că stă foarte bine, este timpul să vorbim și despre sonorizarea acestuia. Este bine de știut că pe partea de audio acest televizor are în componenta sa două difuzoare cu o putere de 2 x 5 wați, care aș putea spune că sunt suficient de puternice pentru a viziona un film dar și pentru a asculta muzica favorită. În plus beneficiază și de funcția Clear Voice care recunoaște și modifică imediat volumul vocii, amplificându-l în comparație cu sunetul de fundal.

Pe partea de video, dacă tot nu am precizat până acum diagonala acestuia, LG 42LS3400 vine dotat cu un display LED cu o diagonală ce măsoară aproximativ 106 centimetri. Cum am scris și la începutul acestui review acesta este suficient de mare atât pentru o cameră de apartament dar și pentru o încăpere mai spațioasă. Calitatea imaginii este Full HD, adică suportă o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli, redă imagini de o claritate de cristal, un negru perfect, culori naturale, strălucitoare și vii.

De menționat este faptul că vine echipat cu tuner digital de tip DVB-T, DVB-C, cu ajutorul acestuia veți putea recepționa posturile în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Iar pentru cei pasionați de filme acest televizor are în echiparea sa și un player multimedia cu care veți putea reda cam orice fișier multimedia, inclusiv filme Full HD cu subtitrare, direct de pe stick USB sau hard disk extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.