LG 42LS5600

Cea mai nouă serie de televizoare LG își face de astăzi loc în oferta celor de la eMAG. Din această serie astăzi vom face un review televizorului LG 42LS5600, un model premium la un preț bun, nu spun excelent deoarece fiind un TV relativ nou apărut pe piață e normal să aibă un preț mai ridicat însă cu timpul acesta va mai scădea. Dar dacă vreți să aveți în living un televizor cu un design ultra modern nu cred că mai trebuie să așteptați încă 4-5 luni până își va mai pierde din preț.

Pe lângă faptul că arată foarte bine acesta vine și cu funcțiile și opțiunile pe care ar trebui să le aibă orice televizor în 2012. Nu vorbim de 3D pentru că momentan această funcție mi se pare destul de inutilă, având în vedere că nu avem niciun post TV care să transmită 3D. Poate doar pentru filme însă nici acestea nu sunt foarte răspândite. Vă las să vizionați pozele de mai jos, iar apoi să continuăm acest review și să aflăm ce se ascunde în spatele acestui TV.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ce te face cu adevărat să spui WOW la acest televizor este, în primul rând aspectul acestuia. Și de ce să nu recunoaștem că acesta este primul lucru care ne face să ne îndreptăm privirea, iar apoi vedem și cu ce dotări vine. LG 42LS5600 este un televizor modern care se va încadra și vă va înfrumuseța orice cameră a locuinței dumneavoastră. Este extrem de subțire, are o grosime de numai 3.5 centimetri și este și foarte ușor, cântărește numai 15 kilograme – astfel că poate fi mutat sau montat cu ușurință.

Nu foarte multă lume se întreabă cum se aude, cat de tare sau cat de clar un televizor. Poate că nu aceasta este principală lui funcție însă pentru mine personal contează destul de mult ca un TV să aibă un sunet clar și destul de puternic, mai ales atunci când vrei să vizionezi un film experiența este dată 50% și de sunet. Acest model vine echipat cu un sistem destul de performant, Infinite Surround System care este format din două difuzoare cu o putere totală de 2 x 10 wați. Se vor auzi clar și tare chiar și la un volum mai ridicat, mai ales că vine și cu opțiunea Clear Voice II.

Dar ce e mai important la un TV abia acum vine, da despre ecranul și funcțiile acestuia este vorba. LG 42LS5600, după cum îi spune și numele are un display cu o diagonală ce măsoară nici mai mult nici mai puțin de 42 de inch, prin aproximare cam 106 centimetri. Deci, este un televizor cu o diagonală destul de mare așa că nu este recomandat să îl montați într-o cameră dacă nu aveți cel puțin 3 metri distanță fată de el. Tehnologia folosită este Edge LED iar calitatea imaginii este Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli cu un aspect al imaginii de 16:9.

La capitolul funcții LG 42LS5600 nu vine cu nimic nou, doar funcțiile de bază plus alte câteva pe care, după părerea mea, orice televizor ar trebui să le aibă. Găsim un player multimedia incorporat, cu ajutorul căruia veți putea reda cam orice fișier multimedia (DivX HD, JPEG, AC3(Dolby Digital),EAC3,HAAC, AAC, Mpeg, MP3, LPCM) direct de pe stick sau hard disk extern. Are și tuner digital DVB-T / C / S2 intern, deci veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt mediaplayer. Vă puteți conecta și la internet prin intermediul portului RJ45, adică prin fir.

One thought on “LG 42LS5600”

  1. Pingback: Televizor LG 32LS570S review
  2. Trackback: Televizor LG 32LS570S review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.