LG 42LS570S

Dacă televizoarele inteligente în acest moment sunt la modă de ce producătorii să nu profite de acest lucru și să scoată pe bandă rulantă modele noi. Un astfel de model este și LG 42LS570S, un Smart TV, care face parte din cea mai nouă serie de televizoare de la LG. Cu o diagonală generoasă și cu un aspect plăcut acesta se va încadra perfect în orice cameră a locuinței dumneavoastră fără a strica design-ul acesteia.

Fiind un televizor cu o diagonală destul de mare dar și cu foarte multe funcții și opțiuni l-aș recomanda în special celor care sunt pasionați de astfel de gadget-uri dar care au și spațiul necesar pentru un astfel de TV. Deci, dacă nu ai nevoie de foarte multe funcții ci doar de o diagonală mare și o imagine clară poate ar trebui să te orientezi spre ceva mai ieftin deoarece poți face o economie destul de mare fără să faci rabat de la calitate.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect acest model pot spune că se încadrează în standardele actuale ale unui televizor premium. Vine cu un design atrăgător, simplu dar și foarte elegant care, după cum am spus și la începutul acestui review se va încadra fără probleme în orice cameră a locuinței fie că va fi montat pe perete fie în mobilă. Materialele din care este construită carcasa acestuia sunt de bună calitate, cu un finisaj plăcut la atingere. Legat de dimensiuni, acesta cântărește numai 15.1 kilograme și are o grosime a ecranului de aproximativ 1 centimetru.

Chiar dacă nu cred că este cineva care să cumpere un televizor pentru a asculta muzică eu zic că sunetul este destul de important, mai ales dacă ești pasionat de filme. În acest caz vorbim despre un sistem audio format din două difuzoare stereo cu o putere standard de 2×10 wați. Acestea se vor auzi clar, fără distorsiuni chiar și la un volum ridicat însă dacă vreți ceva asemănător cu sunetul din cinema atunci probabil veți avea nevoie de un sistem audio extern 5.1.

V-am ținut în suspans de la începutul acestui review cu diagonala acestui model, acum e timpul să vorbim și despre aceasta. LG 42LS570S are o diagonală, după cum probabil v-ați dat seama din titlul modelului, ce măsoară 42 de inch, adică undeva la 106 centimetri. Cum era de așteptat pentru o diagonală atât de mare, calitatea imaginii este Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Are și câteva caracteristici speciale precum: Picture Wizard II, AV Mode și Motion Clarity Index: 200 Hz toate pentru o imagine clară în funcție de conținutul video afișat.

Pe lângă aceste funcții găsim și câteva caracteristici destul de importante pentru un televizor în 2012. Este vorba despre tunerul digital tip DVB-T, DVB-C cu ajutorul căruia veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai fi nevoie de alt decodor sau mediaplayer. Are și player multimedia incorporat, unul chiar foarte performant cu care veți putea reda cam orice fișier multimedia direct de pe hard disk sau stick-ul USB. În plus cu ajutorul unui adaptor wireless compatibil cu acest model vă veți putea conecta la internet și veți putea avea acces la Social Networking TV dar veți putea chiar și naviga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.