LG 42LW5590

Vrei să spargi gura târgului, vrei să aduci cinematograful la tine în dormitor? Atunci cu siguranță trebuie să-ți cumperi un televizor 3D cu o diagonală cât mai mare posibil. Chiar dacă conținut pentru televizoarele 3D în ziua de astăzi este mai puțin, cu timpul să sperăm că acesta o să apară și vom avea la ce să folosim și această opțiune. Până atunci putem să ne folosim de restul de setări și funcții cu care vine un televizor 3D, adică un Smart TV.

Însă dacă acum te gândești că trebuie să ai buzunarul plin pentru un astfel de televizor, ei bine cu acest articol încerc să te contrazic și să îți prezint o soluție ieftină de pe urmă căreia poți avea cam tot ce am enumerat mai sus. Da, este vorba despre televizorul LG 42LW5590, un model foarte nou care recent a apărut și în oferta celor de la eMAG la un preț mai mult decât accesibil. Iar dacă ți se pare că sună prea bine ca să fie adevărat atunci te invit să urmărești acest review până la sfârșit.

LG 42LW5590 din fataLG 42LW5590 din lateralLG 42LW5590 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Un aspect nu foarte important, dar care este foarte bine de știut este perioadă de garanție oferită de producător. În acest caz garanția este de 24 de luni, dar poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni contracost. E bine dacă aveți de gând să îl păstrați mai mult să optați pentru unul dintre aceste pachete. Pe partea audio LG 42LW5590 vine dotat cu două difuzoare bine ascunse cu o putere totală de 2×10 wați.

Ca și aspect LG 42LW5590 este un televizor de ultimă generație cu un design modern care se va încadra perfect în orice cameră. Legat de dimensiunile acestuia, diagonala măsoară 106 centimetri, asta înseamnă cam 1 metru și 6 centimetri, deci înainte de îl achiziționa trebuie să vă gândiți foarte bine dacă încape sau dacă nu cumva este prea mare. Acest ecran folosește tehnologia LED, iar calitatea imaginii este Full HD – rezoluția maximă pe care o poate afișa este de 1920 x 1080 pixeli cu un aspect al imaginii 16:9.

Cum era de așteptat LG 42LW5590 are integrat și tuner digital tip DVB-T, DVB-C. Înseamnă că nu veți mai avea nevoie de mediabox sau alt decodor extern pentru recepționarea posturilor TV în format digital sau chiar HD. Vine și cu player multimedia incoroporat, deci veți putea reda direct de pe stick usb sau hard disk extern fișiere multimedia (audio, foto și video cu sau fără subtitrare). Însă pentru conectarea la internet veți avea nevoie de un adaptor wireless compatibil cu acest model.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.