LG 47LW5500

Pentru cei pasionați de tehnologie și de tot ce este nou astăzi vom face un scurt review unui nou model de la LG care recent a apărut și în oferta celor de la eMAG și deja este stoc epuizat, ceea ce înseamnă că s-a vândut foarte bine. Este vorba despre 47LW5500, un model care cu funcțiile și opțiunile sale te va ține departe de cinematograf. Mai ai nevoie doar de filme și iți poți creea propiul cinematograf la ține în cameră.

La pachet cu acest televizor veți primi și 5 perechi de ochelari LG Cinema 3D care cântăresc doar 16 grame – mai puțin decât greutatea ochelarilor 3D obișnuiți. Aceștia sunt foarte ușori și pot fi folosiți fără baterie, astfel că nu se generează unde electromagnetice dăunătoare. Legat de garanție, producătorul oferă o garanție de 24 de luni însă dacă doriți contracost o puteți extinde cu încă 12 sau 24 de luni.

LG 47LW5500 deschis din fatatelecomanda LG 47LW5500accesorii LG 47LW5500

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Nu cred că mai este nevoie să precizez că acest model arată foarte bine. Are un aspect minimalist, care cu siguranță se va încadra perfect în orice cameră a locuinței dumeavoastra. Sistemul audio este unul Dolby Digital format din două difuzoare stereo cu o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 wați. Are și câteva caracteristici superioare, precum: Voce Clară II, Reglare inteligentă a volumului, Infinite 3D Surround și Decodor Dolby Digital, toate pentru un sunet clar și foarte puternic.

Ecranul are o diagonală ce măsoară 119 centimetri, adică 1 metru și 19 centimetri. Este destul de mare și nu este potrivit decât dacă aveți o cameră suficient de mare. Display-ul folosit este un Edge LED cu un timp de răspuns de numai 2 milisecunde. Acesta are o calitatea a imaginii Full HD ceea ce înseamnă că poate afișa o rezoluție maximă de până la 1920 x 1080 iar aspectul este 16:9. Acesta vine și cu funcția de conversie din 2D în 3D, funcție ce vă va permite să vă bucurați de o gama largă de programe 3D, prin conversia programelor 2D.

Fiind un Smart TV, LG 47LW5500 era de așteptat ca acesta să aibă și tuner digital integrat. Acesta vă va ajuta să recepționați posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox, însă momentan numai dacă sunteți în reteau RDS-RCS. Are și player multimedia integrat, cu ajutorul căruia veți putea reda orice fișier multimedia (audio, foto și video cu sau fără subtitrare) direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Conexiunea la rețea este Wireless Ready și RJ45, ceea ce înseamnă că vă veți putea conecta la internet numai dacă aveți un adaptor wireless compatibil sau prin firul de la internet. O dată conectat la internet vei avea acces la LG SmartTV (NetCast, Facebook, Skype), ceea ce înseamnă că vei putea ține legătura cu prietenii fără a mai fi nevoie să deschizi laptop-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.