LG 50PA4500

V-ați dorit mereu un televizor cu diagonală mare pentru ca întreaga dumneavoastră familie să fie mulțumită? Vă prezint astăzi un televizor foarte accesibil, având în vedere digonala mare pe care o are, mai exact, 127 centimetri și tehnologia plasmă, care din ce observ eu, se pare că revine pentru a face concurentă televizoarelor LED. Deși este o plasmă, acest televizor este la fel de subțire ca unul cu tehnologie LED.

LG 50PA4500 nu este un Smart TV, ci un televizor obișnuit, pe care cei de la LG au încercat să-l modeleze după nevoile oamenilor, reușind să-l facă să arate impecabil din punctul de vedere al designului. Aducându-vă mai aproape de acțiune,televizorul combină în mod elegant ecranul cu un cadru ultra subțire, oferind o experiență cu adevărat captivantă. Televizorul este încadrat de un contur foarte îngust, pentru o eleganță extrem de sofisticată, care completează orice decor. Cu o greutate redusă, este ușor de montat pe perete și perfect pentru un living modern.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Experimentați detalii îmbunătățite ale imaginilor, controlul și reproducerea culorilor. Picture Wizard reprezintă sistemul de reglare a calității imaginii elaborat de cei mai buni experți în calitatea imaginii. Bucurați-vă de o calitate fără precedent a imaginilor cu ajutorul tehnologiei super-avansate de la LG. Datorită tehnologiei revoluționare DivX de înaltă definiție, veți avea plăcerea de a savura filmele de pe internet la o calitate extraordinară. Imaginile sunt HD la 1024 x 768 pixeli, destul de ok pentru a avea parte de calitate, chiar și pentru un televizor cu plasmă.

Sistemul audio este Dolby Surround, format din 2 difuzoare ce au o putere de 2 x 10 W. Suficient de puternice aceste difuzoare aș spune eu, sunetul va fi foarte clar, chiar și atunci când veți ridica volumul. Caracteristicile superioare ale sunetului sunt evidențiate prin sisteme precum: Dolby Digital Decoder, Auto Volume Leveler II și Auto Volume.

Veți întâlni la acest televizor și un player multimedia integrat, cu ajutorul căruia veți putea transforma televizorul într-un sistem Home Entertainment Theater. Nu este greu deloc, tot ceea ce trebuie să faceți este pur și simplu să conectați unitatea de memorie USB sau hard discul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată pe acesta. Plăcerea de a împărtăși cu prietenii pozele, filmele și muzica preferată va putea fi acum oricând la dispoziția dumneavoastră.

Portul HDMI ce poate fi regăsit și la LG 50PA4500, vă ajută să transformați televizorul în monitor pentru laptop sau calculator. În cazul în care sunteți pasionați de jocurile pe calculator, acum aveți posibilitatea de a le urmări pe televizorul dumneavoastră cu ecran mare. Dacă vă grăbiți să-l achiziționați, puteți beneficia de un card cadou în valoare de 50 de lei, asta dacă veți plăti cu un card Visa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.