LG 60PA6500

Având atâtea modele la dispoziție, probabil sunteți destul de derutați atunci când vine vorba să vă hotărâți la un televizor de care să fiți mulțumiți și să vă placă și ca design în același timp. Vă prezint astăzi un televizor mare, cu o diagonală ce depășește un metru și jumătate, mai exact 152 de centimetri. Puteți amplasa acest televizor într-o cameră mare, spațioasă, de unde să puteți privi alături de întreaga familie filmele și emisiunile dumneavoastră preferate.

LG 60PA6500 deși nu este un Smart TV, este un televizor foarte bine dotat din punct de vedere al tehnologiilor noi apărute. Designul său subțire vă poate duce cu gândul că acesta ar putea fi un televizor LED, fără să știți că este o plasmă FullHD cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Foarte ok până aici, numai lucruri bune despre el, noutatea fiind aceea că nuanțele de negru sunt mult mai profunde, de unde rezultă că îl puteți așeza și în camere unde lumina nu este foarte puternică, fără să vă incomodeze atunci când veți privi un film.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Destul de multe caracteristici superioare pentru imagine, cum ar fi: Triple XD Engine, 3D Comb Filter, Real Cinema 24p, Intelligent Sensor Mode, Picture Wizard II, Color Reproduction și multe altele. Tehnologia „Picture Wizard” permite calibrarea ușoară a punctelor de referință de pe ecran pentru imagini de calitate, elemente cheie, cum ar fi nivelul de negru, culoare, nuanță, claritate și nivelurile de iluminare din spate.

Sistemul audio este format din 2 difuzoare cu o putere de 2 x 10 W. Pentru cei ce nu cunosc, un astfel de sistem audio va reproduce sunetul foarte clar, chiar și atunci când veți da volumul mai tare. Printre caracteristicile superioare ale sunetului veți regăsi: Dolby Digital, Virtual Surround, Sound Status Mode, Auto Volume Leveler II și Clear Voice II. Voce clară II are rolul de a îmbunătăți și amplifica automat sunetul intervalului de frecvență al vocii umane pentru ca dialogul să poată fi auzit atunci când apar zgomote de fundal. De asemenea, poate fi personalizat cu un nivel de reglare nou, cu 12 trepte.

Cu un astfel de televizor mare și frumos, toată familia va fi pe deplin mulțumită. Pasionații de jocuri vor putea să transforme televizorul cu ecran mare în monitor pentru calculator sau laptop, pentru a vedea totul la superlativ. Porturile HDMI ce sunt în număr de 3 vă dau această posibilitate, pentru ca dumneavoastră să puteți sta relaxați în canapea și să vă jucați împreună cu prietenii.

Un alt aspect important este playerul multimedia integrat. Nu toți au idee despre ceea ce poate face acest player, însă greu să înțelegeți, nu va fi. Rolul acestuia este acela de a vă transforma televizorul într-un sistem Home Entertainment Theater , pur și simplu conectând unitatea de memorie USB sau hard discul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată pe acesta. Veți avea posibilitatea să împărtășiți cu rudele, cele mai frumoase amintiri din vacanță, pozele dumneavoastră, precum și muzica ce vă aduce aminte de locurile în care ați fost, și-n care ați mai merge cu drag.

Televizorul LG 60PA6500 dispune și de un tuner digital tip DVB-T, DVB-C, al cărui rol este acela de a recepționa și transmite posturile TV în format HD sau digital. Trebuie să vă menționez că acest tuner poate transmite aceste posturi în astfel de format, doar pentru companiile de cablu ce vă dau această posibilitate, mai exact RDS-RCS. Cu un astfel de tuner digital, casa dumneavoastră va fi mai liberă, fără alte cabluri inutile, decodor extern sau mediabox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.