LG F1091LD

În ultima perioadă, au apărut atât de multe mașini de spălat rufe, încât nu știm ce să alegem și cum să alegem pentru a fi complet mulțumiți pe o perioadă cat mai lungă de timp. Foarte multă lume laudă această mașină de spălat, datorită tehnologiei noi ce o are în dotare și încă un plus ar fi acela că aceasta este un model Slim, adică ocupă mai puțin spațiu. LG F1091LD este o mașină ce are o capacitate de încărcare de 5 kg, suficient cat să poată face fată unei familii formate din 4 membri.

Cele 1000 de rotații pe minut vor stoarce rufele foarte bine, însă nu suficient pentru a le scoate din mașină gata uscate. Nici nu cred că este aceasta o problemă, deoarece sunt altele mai importante de care trebuie să țineți cont, cum ar fi programele ce vi le oferă și sistemele de siguranță. În ceea ce privește numărul de programe, vă pot spune că este destul de mare, având o gama variată de unde veți putea alege exact ce vi se potrivește. Printre acestea puteți întâlni: program rapid de 30 de minute, prespălare, spălare lână, sintetice, bumbac, spălare manuală, îngrijire nou-născut, clătire medic, îngrijire cute și nu în ultimul rând programare întârziată.

LG F1091LD din fata

 

 

 

 

 

Vezi ce pret are dar si mai multe imagini aici …

Programul de 30 de minute este indicat să-l utilizați atunci când aveți rufe de spălat ce nu au pete, ci sunt doar ușor murdare, acestea fiind gata într-un timp record. Îngrijire nou-născut este un program ce nu-l veți întâlni la toate mașinile de spălat rufe. Acesta are grijă de hăinuțele bebelușilor, ce necesită o clătire suplimentară, deoarece detergentul nedizolvat ce poate rămâne pe îmbrăcămintea lor poate cauza alergii, pielea acestora fiind mai sensibilă în comparație cu a unui adult. Programarea întârziată vă dă posibilitatea de a spăla în funcție de timpul pe care dumneavoastră îl aveți, adaptându-se programului dumneavoastră și nu invers. Tot ce trebuie să faceți este să-i adăugați detergentul și balsamul de rufe, iar aceasta va porni singură.

Tehnologia Smart Diagnosis o veți întâlni doar la mașinile de spălat LG și are rolul de a diagnostica problemele mașinii dumneavoastră atunci când vor apărea, economisind în acest mod timp și bani. Veți fi informați despre defecțiunea apărută, astfel încât, nu va mai trebui să chemați istalatorul pentru a vă diagnostica problema. O altă tehnologie inovativa este Direct Drive, care vă aduce 2 beneficii: clasa energetică A++ și un consum redus de energie pentru dumneavoastră.

Veți mai întâlni aici un sistem de siguranță împotriva copiilor, pentru ca aceștia să nu poată umbla și deregla programul mașinii de spălat. Panoul de comandă va fi blocat, iar micuții curioși nu vor putea interveni să-i schimbe programul de spălare. Selectorul de centrifugare vă dă posibilitatea de a alege viteza centrifugării în funcție de programul ales și de hainele ce le veți spăla. Sistemul de detectare automată a cantității are rolul de a adapta cantitatea de apă necesară rufelor pe care dumneavoastră doriți să le spălați. Un senzor va regla această cantitate de apă necesară spălării, economisind în acest fel, atât apă cat și energie electrică.

Mașină de spălat rufe LG F1091LD Smart Diagnosis mi se pare foarte eficientă, la un preț foarte accesibil având în vedere tot ceea ce are în dotare. Designul său nu iese din tiparul clasic, mașina fiind albă, cu afișaj LED. O recomand celor ce-și doresc o mașină modernă, cu sisteme și tehnologii de ultimă generație. Un plus ar fi și faptul că aceasta este Slim, ceea ce înseamnă că o veți putea încadra ușor în orice colțișor al locuinței dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.