LG F1289ND

Vă prezint astăzi o mașină de spălat rufe, extrem se silențioasă, Slim și foarte convenabilă ca și preț. LG F1289ND este mașină ideală, mașina pe care, cu siguranță și-ar dori s-o aibă orice gospodină în locuința sa. Designul său iese din tiparul clasic al mașinilor de spălat rufe, încadrându-se perfect în orice colțișor al casei, putând fi ușor confundată cu un obiect de mobilier.

Ce vă oferă această mașină? Păi, viteză de centrifugare mare, mai exact 1200 de rotații pe minut, capacitate de spălare de 6 kg și bani economisiți, datorită consumului redus de energie electrică, clasa A++. Întotdeauna când veți dori să achiziționați o mașină de spălat, trebuie să aveți mare atenție la viteza de centrifugare și capacitatea de încărcare. Dacă aveți o familie numeroasă, cea mai potrivită este o mașină ce poate spăla de la 6 kg în sus. Viteza de centrifugare are rolul ei, deoarece în funcție de aceasta, vă veți da seama ce să alegeți. Cu cat este mai mare, cu atât rufele sunt mai bine stoarse, gata de pus la uscat.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Spre deosebire de motoarele mașinilor de spălat convenționale, sistemul LG Direct Drive reprezintă o integrare avansată a motorului, curelei și scripetelui într-un singur motor silențios și durabil, care este atașat direct la tambur. Atașarea directă a motorului la tambur creează un sistem mai stabil, echilibrat, iar prin eliminarea periei, sistemul LG Direct Drive elimină zgomotele neplăcute generate de frecare.

Să vorbim acum și despre programele întâlnite la această mașină. Veți găsi aici destul de multe programe, ce sunt special create pentru a putea satisface nevoile dumneavoastră, indiferent care ar fi acestea. Printre ele, putem menționa: prespălare, sintetice, bumbac, spălare lână, spălare manuală, pături, clătire medic, delicat, îngrijire bio, îngrijire nou-născut și nu în ultimul rând, programare întârziată.

Știm toți că bebelușii au nevoie de atenție sportita, chiar și atunci când vine vorba de spălare hăinuțelor. Această mașină deține un program special pentru ei, ce are grijă să îndepărteze orice urmă de detergent rămasă, printr-o calatire intensivă. Pielea micuților este sensibilă în comparație cu cea a oamenilor mari, iar detergentul nedizolvat, rămas pe haine le-ar putea produce alergii. Din acest motiv, programul „îngrijire nou-născut” este cel mai indicat de folosit atunci când doriți să spălați hainele micuților dumneavoastră.

Programarea întârziată este și ea binevenita, deoarece mașina de spălat se adaptează programului dumneavoastră și nu invers. Dacă sunteți ocupați și trebuie să plecați la serviciu, nu trebuie decât să adăugați detergentul și balsamul de rufe, apoi mașina va porni singură, spălând chiar și atunci când dumneavoastră nu veți fi acasă. Mi se pare foarte bine gândită această funcție, deoarece marea majoritatea a oamenilor au un program încărcat, ce nu le permite de cele mai multe ori să ajungă la timp acasă pentru a programa și urmări mașină de spălat.

Această mașină cu tehnologia Smart Diagnosis vă ajută să diagnosticați rapid orice problemă atunci când apare, economisind timp și bani. O mașină inteligentă, ce vă va spune ce defecțiune are, pentru ca dumneavoastră să știți imediat tot ceea ce se întâmplă cu aceasta. Nu veți găsi această tehnologie decât la mașinile de spălat rufe LG, ce au creat acest sistem pentru a vă ușura munca și pentru a vă valorifica timpul.

Selectrorul de centrifugare vă permite să alegeți viteza de centrifugare, ce poate fi stabilită în funcție de programul ales și de rufele ce urmează a fi spălate. Trebuie să luați în calcul faptul că pentru hainele delicate, trebuie să alegeți o viteză de centrifugare mai mică în comparație cu altele, pentru a nu le deteriora. Mașina de spălat rufe LG F1289ND vine și cu un display elegant LED, ce vă oferă informații legate de timpul rămas până la terminarea programului de spălare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.