LG F1289TD

Cum tehnologia evoluează în fiecare zi, e clar că nu putem ține pasul mereu cu ea, însă putem să achiziționăm produse de calitate, cu tehnologie mai avansată fată de cele pe care le-am avut până acum, bineînțeles în limita în care prețul este accesibil pentru fiecare. Vorbim astăzi despre o mașină de spălat rufe destul de nouă pe piața din România, mai exact, LG F1289TD. Mi-am dorit să aduc în discuție această mașină, deoarece mi s-a părut destul de interesantă, cu foarte multe funcții și programe și cu o capacitate destul de mare de încărcare.

Această mașină de spălat rufe de la LG poate spăla până la 8 kg de haine murdare, storcându-le cu o viteză de 1200 de rotații pe minut. Este ideală pentru o familie numeroasă, deoarece veți putea spăla destul de multe lucruri, fără să mai fie necesară și o a 2-a mașină. Viteza de centrifugare este de asemenea, foarte bună, 1200 de rotații pe minut fiind suficiente pentru ca rufele dumneavoastră să iasă foarte bine stoarse, gata de pus la uscat. Cu cat viteza de centirfugare este mai mare, cu atât rufele vor fi mai bine stoarse și se vor usca mai repede.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Nu am menționat până acum faptul că această mașină este cu încărcare frontală și că face parte din clasa energetică A++. Trebuie să fiți bucuroși având o mașină cu o astfel de notă mare la eficiența energetică, deoarece facturile dumneavoastră vor fi mult mai mici, ia grijile nu vor mai fi o problemă, economia se va simți chiar de la prima factură de energie electrică. Culoarea sa albă păstrează o parte din tiparul clasic al mașinilor de spălat rufe, însă ușa din inox îi dă o eleganță aparte.

Am vorbit puțin despre partea sa estetică, însă e timpul să vorbim și despre programele sale. Printre ele veți putea găsi: Clătire medic, Baby, Îngrijire Bio, program rapid de 30 de minute, prespălare, bumbac, spălare lână, sintetice, spălare manuală, delicate, Îngrijire fierbere, Fără clătire, Clatire+Stoarcere, Îngrijire cute, Curățare cuvă, Fără stoarcere și nu în ultimul rând, programare întârziată. O gramadă de funcții, toate pentru a simplifica sarcinile dumneavoastră. Apăsând butonul „Fără stoarecere”, se renunță la ciclul de stoarcere, programul fiind recomandat pentru rufele delicate.

Se știe că micuții au nevoie de un tratament special și tocmai de aceea, acest program Baby a fost creat special pentru ei. Piele lor fiind mai sensibilă, detergentul rămas pe rufele clătite insuficient, le-ar putea produce alergii. Cu această funcție, clătirea este intensă, hăinuțele bebelușilor fiind perfect curățate și igienizate.

Nici programul rapid de 30 de minute nu este de neglijat. Multe gospodine aleg această metodă de a-și spăla hainele, pregătindu-le rapid de o nouă purtare. Este indicat să utilizați acest program doar pentru hainele ce nu sunt pătate, ci doar ușor murdare. Programarea întârziată este o funcție ce poate fi folosită ori de câte ori sunteți plecați de acasă. Mașina de spălat rufe se va adapta în funcție de programul dumneavoastră, și va porni atunci când o veți programa. Trebuie doar să-i adăugați detergentul și balsamul de rufe, apoi ea își va face singură treaba.

LG F1289TD vine și cu un sistem de siguranță împotrivă copiilor, deoarece cu toții știm cat de curioși sunt copiii mici. Pentru a nu putea să-i deregleze programul de spălare sau a face alte lucruri ce ar putea perturba ciclul spălării, aceasta folosește un astfel de sistem, pe care este indicat să-l utilizați ori de câte ori aveți vreun mic curios prin preajma dumneavoastră.

Display-ul LED vă oferă informații legate de etapa spălării, pentru ca dumneavoastră să știți tot timpul ce fel de haine aveți la spălat. Atunci când mașina își va termina programul, veți fi atenționați printr-o semnalizare acustică. Veți găsi aici și un selector pentru centrifugare, ce vă dă posibilitatea de a alege viteza optimă de centrifugare în funcție de programul folosit și de rufele ce urmează a fi spălate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.