LG F1292LD

Continuăm seria mașinilor de spălat rufe, dacă pentru domni am vorbit despre laptopuri și televizoare, nici doamnele nu le lăsăm mai prejos și le oferim posibilitatea de a alege un ajutor care să-i ușureze munca și ne-am gândit noi la mașina de spălat cu încărcare frontală LG F1292LD. O jucărioară destul de interesantă și cu ceva funcții în plus fată de cele cu care v-ați obișnuit până acum, aceasta are o capacitate de încărcare de până la 5 kg – destul de încăpătoare și 1200 de rotații pe minut, ceea ce înseamnă că rufele dumneavoastră vor fi stoarse atât de bine, încât nu vor avea nevoie de mult timp pentru a se usca după ce le veți scoate din mașină.

LG F1292LD este un model slim, acesta fiind un plus din punctul nostru de vedere, deoarece nu va o o problemă spațiul în care veți dori să o amplasați, încadrându-se cu ușurință oriunde veți crede de cuviință că-i va fi locul. Model slim, destul de multe rotații pe minut și clasa energetică A++, adică un consum redus de energie sunt numai lucruri bune despre ea, până aici neavand de ce să nu vă fie pe plac.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Sistemul LG Direct Drive pe care îl are în dotare reprezintă o integrare avansată a motorului, curelei și scripetelui într-un singur motor silențios și durabil, care este atașat direct la tambur. Gata cu toată gălăgia făcută de mașina de spălat ce ați avut-o până acum. Veți putea dormi liniștiți în timp ce mașina spală, deoarece motorul silențios este diferit de motoarele mașinilor de spălat convenționale. Nivelul zgomotului la centrifugare este de 74 dB(A).

LG F1292LD beneficiază de sistemul Smart Diagnosis ce reprezintă o tehnologie inteligentă de diagnosticare a problemei mașinii dumneavoastră într-un mod ușor, rapid, economisind totodată timp și bani. Pe display-ul LED va apărea timpul rămas până la terminarea programului de spălare, iar lângă acesta veți putea selecta alarma ce vă va anunța printr-un mesaj atunci când mașina dă vreo eroare și indicație pentru blocarea ușii.

Principalele programe care le veți găsi la mașină de spălat sunt: program rapid, program prespălare, spălare lână, lenjerie, sintetice, bumbac, spălare manuală, îngrijire nou-născut, puf, pături, paturi, îngrijire bio, clătire medic, prespălare, fără clătire, intensiv, îngrijire cute, alb, rapid 30, bumbac rapid, delicat. Destul de multe programe, dar cu siguranță foarte utile. Programul Îngrijire Nou-Născut este unul aparte, bebelușii având nevoie de o spălare specială, deoarece pielea lor este mai sensibilă decât a oamenilor mari.

Veți mai găsi un sistem pentru detectarea spumei, sistem de siguranță împotriva copiilor, programare întârziată, sistem de spălare inteligentă și o funcție consum zero în Stand-by. Cu ajutorul programării întârziate veți putea seta mașina de spălat pentru a porni la o anumită oră, chiar și atunci când dumneavoastră nu veți fi acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.