LG F1292ND

Fără o mașină de spălat rufe automată nu știu dacă am mai putea sta în ziua de astăzi, așa că m-am gândit că ar fi ok să vin cu o soluție pentru dumneavoastră în cazul în care doriți să achiziționați una. LG F1292ND Smart Diagnosis este cea despre care vorbim în acest review, o mașină de spălat ce o puteți găsi la un preț destul de accesibil, având în vedere faptul că este o mașină Slim cu destul de multe funcții și tehnologii moderne.

Una dintre aceste tehnologii de care menționam mai sus este Smart Diagnosis. Nu știu cat de multe persoane sunt interesate de această funcție, poate că mulți din ei nici nu știu ce reprezintă și cam ce ar putea face cu o mașină de spălat Smart Diagnosis. Ei bine, atunci când mașina de spălat va avea vreo defecțiune, dumneavoastră veți fi informați de lucrul acesta, printr-un cod ce va fi afișat pe display-ul LED, putând fi ulterior descifrat pentru a afla care este problema cu care se confruntă mașina dumneavoastră. Veți economisi în acest mod timp și bani, fără a mai fi nevoie să chemați instalatorul la dumneavoastră acasă pentru diagnosticare.

LG F1292ND din fata

 

 

 

 

 

Vezi mai multe imagini dar si pretul aici …

Spre deosebire de motoarele mașinilor de spălat convenționale, sistemul LG Direct Drive reprezintă o integrare avansată a motorului, curelei și scripetelui într-un singur motor silențios și durabil, care este atașat direct la tambur. Îmi place această mașină pentru că este silențioasă, aproape că nici nu o veți auzi atunci când va spăla. Doar etapa de centrifugare îi va face acesteia simțită prezența în casa dumneavoastră, însă nu într-un mod deranjant.

Nu am menționat până acum faptul că aceasta este o mașină cu încărcare frontală, ce are o capacitate de spălare de 6 kg. Este perfectă pentru o familie formată din 5 membri, reușind să facă fată unei cantități destul de mari. Viteza de centrifugare este de 1200 rotații pe minut, ceea ce înseamnă că rufele dumneavoastră vor fi foarte bine stoarse, aproape uscate. Din punctul meu de vedere, trebuie să țineți cont de această viteză de cetrifugare atunci când doriți să achiziționați o mașină de spălat rufe, deoarece cu cat aceasta este mai mare, cu atât hainele dumneavoastră vor fi mai bine stoarse.

Din grila de programe fac parte următoarele: program rapid de 30 de minute, prespălare, spălare lână, sintetice, lenjerie, bumbac, spălare manuală, îngrijire bio, îngrijire nou- născut, puf, delicat, clătire medic, îngrijire cute și programare întârziată. Programul rapid este dedicat rufelor ce nu sunt pătate, ci doar ușor murdare, în timp ce programul îngrijire nou – născut este exclusiv bebelușilor. Știm foarte bine că piele micuților este mai sensibilă în comparație cu cea a unui adult, tocmai din acest motiv a fost creat special programul acesta, care are rolul de a clăti suplimentar hăinuțele, pentru a dizolva perfect detergentul ce poate produce alergii pe pielea bebelușilor în caz contrar.

Sistemul de detectare automată a cantității vă ajută să economisiți apă și energie electrică, deoarece senzorul ce se află în cuva mașinii de spălat va detectat cantitatea de haine, pentru a-și ajusta apa necesară. Puteți spăla în acest fel doar câteva haine, fără a mai aștepta să se încarce întreaga mașină. Selectroul de centrifugare vă dă posibilitatea de a regla dumneavoastră viteza de centrifugare în funcție de programul ales și de hainele ce urmează a fi spălate. Un alt sistem inteligent mi se pare cel ce siguranță împotriva copiilor, a cărui menire este aceea de a bloca panoul de comandă în timp ce mașină spală. În acest mod, micuții dumneavoastră nu vor putea deregla programul mașinii de spălat, iar ei vor fi în siguranță.

LG F1292ND Smart Diagnosis are un design foarte frumos, culoarea acesteia fiind albă, iar display-ul LED ce-l are în dotare vă oferă informații referitoare la etapa spălării. Dacă veți opta pentru acest model veți face o alegere bună, deoarece pe lângă faptul că veți beneficia de tehnologie modernă și sisteme de siguranță neintalnite la alte mașini de spălat rufe, veți putea economisi timp și bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.