LG F1292QD

Mașinile de spălat se remarcă în principal prin numărul mare de programe de spălare, adecvate oricărui gen de țesătură, prin capacitatea mare de spălare și prin eficiența energetică. Desigur, pentru a avea astfel de caracteristici la un nivel înalt, și prețul este unul pe măsură. Însă la ora actuală putem spune că există astfel de aparate electrocasnice adapatate oricărui gen de buget. Pentru segmentul dispozitivelor foarte perfomante, amintim aici mașina de spălat frontală Smart Diagnosis LG F1292Q.

Această se adresează în principal celor ce dispun de un buget ridicat, însă o astfel de investiție este cu siguranță una meritată. Având o clasă energetică de cel mai bun nivel, o capacitate foarte mare de spălare cât și un afișaj tip LED, mașina de spălat propusă de cei de la LG pare a fi cea mai bună alegere, surclasându-și concurenții la aproape toate capitolele și convingând mulți clienți de calitățile sale. Prețul ridicat ar putea fi o problemă, însă în timp investiția este recuperată în principal datorită performanțele foarte bune ale modelului.

Smart Diagnosis LG F1292QD

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Pot spune că aceasta este o mașină de spălat foarte bună, cu siguranță una dintre cele mai bune existente pe piață la momentul actual. Se remarcă datorită capacității sale de încărcare, 7 kg, destul de mare, dar și a vitezei de centrifugare, mai exact 1200 rotații pe minut. Când te gândești să-ți cumperi o mașină de spălat, trebuie să ai în vedere aceste 2 caracteristici foarte importante: capacitatea de spălare și viteza de centrifugare. Având o familie numeroasă, un astfel de model este ideal. Rufele vor fi foarte bine stoarse, aproape uscate datorită celor 1200 de rotații pe minut.

Vine în întâmpinarea cumpărătorilor cu un număr mare de programe, menite să-ți spele hainele cât mai bine, consumând în același timp foarte puține resurse de energie electrică. Printre programele sale se regăsesc: program rapid de 30 minute, prespălare, sintetice, bumbac, spălare manuală, îngrijire nou- născut, puf, pături, îngrijire bio, clătire medic și programare întârziată. Sunt foarte multe programe, probabil multe dintre ele nici nu sunt cunoscute de multă lume, însă fiecare are utilitatea sa.

Trebuie să știi că această mașină de spălat rufe este perfectă pentru cei ce au bebeluși, deoarece programul îngrijire nou a€“ născut are grijă de hăinuțele micuților tăi. Aceștia necesită mai multă atenție și în ceea ce privește spălatul rufelor, fiindcă piele lor este delicate, iar orice urmă de detergent nedizolvat poate crea alergii. Programul special creat pentru ei are grijă să clătească rufele suplimentar, pentru ca micuțul tău să fie tot timpul ferit de boli ale pielii sau mâncărimi.

Programul rapid de 30 de minute este tot mai des întâlnit la mașinile de spălat noi și este foarte util, deoarece reușește să spele într-un timp record, rufele ce nu sunt pătate, ci doar ușor murdare. Programarea întârziată te scăpa de orice grijă. Poți pleca liniștiți la serviciu în timp ce acasă, LG F1292QD face treaba în locul tau. Trebuie doar să-i adaugi balsamul de rufe și detergentul, apoi aceasta va porni singură la ora setată de tine. Când vei veni acasă îți vei găsi hainele spălate, gata de uscare.

Displayul său mare, LED dă posibilitatea ca această mașină să poată fi utilizată chiar și de personae mai în vârstă. Nu este greu de setat programul dorit, iar afișajul LED oferă informații legate de etapa spălării. Nici pentru facturile de energie electrică nu trebuie să-ți mai faci griji, pentru că modelul prezentat aici face parte din clasa energetic A++, ceea ce înseamnă costuri reduse.

Pe lângă toate cele menționate mai sus, vei găsi și funcții de siguranță, cum ar fi: detectare automată a cantității, selector centrifugare, sistem detectare spumă și sistem siguranță împotriva copiilor. Datorită detectării automate a cantității, mașina va folosi mai puțină apă și mai puțin curent electric, deoarece aceasta are un senzor afla în cuvă, ce va stabili cantitatea de apă necesară spălării. În acest mod, tu vei putea spăla chiar și mai puțin decât cele 7 kg disponibile, fără să risipești apa, masian de spălat își va adapta cantitatea de apă necesară spălării.

Sistemul de siguranță împotrivă copiilor semnifică blocarea mașinii în timpul ciclului de spălare. Cum micuții sunt foarte curioși din fire, ei pot fi tentați să umble șiș a deregleze programul setat de tine. Cu această funcție, vei putea sta liniștit, nimic rău nu se va întâmpla, iar mașina își va respecta programul. Selectorul de centrifugare îți dă posibilitatea de a alege viteza de centrifugare, în funcție de programul ales, dar și de hainele ce urmează a fi spălate.

După părerea mea, mașina de spălat rufe LG F1292QD este ideală în orice casă, mai ales că vine și cu funcție de Smart Diagnosis, ceea ce înseamnă că vei afla imediat de defecțiunea apărută în cazul în care se strică ceva. Vei fi informat cu privire la această problemă, mașina beneficiind de funcția de auto diagnosticare, economisind în acest mod timp, dar și bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.