LG K09AH-FI

Din seria de aparate de aer condiționat ieftine astăzi continuăm cu LG K09AH-FI, un AC perfect pentru o garsonieră sau pentru un apartament de mici dimensiuni. Având o putere de răcire mai mică nu l-aș recomanda celor care vor să răcească sau să încălzească spații largi. Însă trebuie să vă precizez de la bun început că un aer condiționat ieftin consumă destul de mult curent astfel că vă va încarca factura.

Iarăși un aspect destul de important este faptul că inclus în preț nu aveți asigurată și instalarea acestui aparat. Pentru aceasta va trebui să apelați la un instalator autorizat astfel încât să nu vă pierdeți garanția. Iar dacă tot am ajuns la capitolul garanție acest model vine cu o perioadă a garanției oferită de producător de 24 de luni, însă nu cred că veți avea nevoie de această poliță deoarece că LG este o firmă recunoscută pentru produsele durabile și foarte fiabile.
LG K09AH-FI unitate exteriortelecomanda LG K09AH-FILG K09AH-FI unitate interior
 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Nu știu dacă la prețul cu care acest aparat se vinde mai ar trebui să avem pretenția unui aspect premium însă cei de la LG au ales și pentru acest model același design clasic pe care îl întâlnim la majoritatea aparatelor de AC de la acest producător. Atât unitatea interioară cat și cea exterioară sunt complet albe, cea interioară având un display mic în partea dreaptă  în care se va afișa temperatura setată. Telecomanda este albă cu un display în care veți avea informații legate de temperatură, treapta ventilatorului și oră – aș putea spune că are cam tot ce ai avea nevoie de la un astfel de aparat.

Ca și putere după cum am precizat la începutul acestui articol LG K09AH-FI are o capacitate de răcire 9.000 BTU iar când vine vorba de încălzire acesta are o putere de 9.800 BTU, perfect pentru o suprafață de 18-30 metri pătrați. Deși se încadrează în clasa energetică de răcire A pot spune că acesta are un consum destul de mare. Astfel dacă îl veți folosi pentru a răci acesta consumă 2785 wați iar pentru a încălzi numai 841 wați, deși după părerea mea ar fi trebuit să fie total invers deoarece nu cred că sunt prea multe persoane care cumpără acest aparat pentru incazire.

Pe lângă funcțiile clasice de răcire și încălzire acesta este echipat și cu o funcție specială, și anume cea de funcționare silențioasă, perfectă pentru atunci când doriți să dormiți cu el pornit. Legat de nivelul de zgomot produs de unitatea interioară acesta are un nivel variabil în funcție de treapta ventilatorului poate ajunge la maxim 35 decibeli și la minim 30 decibeli, ceea ce înseamnă că este suficient de silențios. Iar ca să nu vă deranjați nici vecinii atunci când îl porniți unitatea exterioară are un nivel de zgomot de numai 47 decibeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.