LG K12AH-FI

Se pare că nici verile nu mai sunt ce au fost odată, spun asta deoarece acum, în luna iunie, nu mai avem temperaturi de 30 de grade ziua, ci de 37 grade la umbră iar la soare deja poți prăji ouă, mai pe înțelesul tuturor, căldură mare mon cher. Poți face câte dușuri vrei, de căldură poți scăpa doar pe moment, după 20 de minute ești din nou transpirat și cu cheful tăiat. Pentru astfel de momente cred că singura soluție ar fi să cumperi un aparat de aer condiționat.

Iar dacă te gândești că va fi prea scump sau că iți va încărca factura electrică, nicio problema, de aceea existăm noi, să căutăm cele mai bune oferte pentru tine! LG K12AH-FI este un aer condiționat destul de ieftin (având în vedere că este un LG), cu o putere de răcire destul de ridicată și cu un consum de energie oarecum mic, având în vedere puterea acestuia. O dată cumpărat veți beneficia de garanția oferită de producător de 24 de luni, deci practic 2 ani nu veți avea probleme.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și design, având în vedere că face parte din categoria low buget nu ne putem aștepta la ceva inovator sau ceva care să ne dea pe spate. Vă puteți da seama și din imaginile de mai sus că este un aer condiționat simplu, cu un display foarte mic pe unitatea interioară, display care va afișa temperatura setată și câteva leduri în jurul acestuia care se vor aprinde, atunci când veți folosi o funcție anume. Unitatea exterioară este simplă, iar telecomanda, de asemenea, este simplă, are un display mai mare în care veți putea vedea temperatura setată dar și treapta de ventilație.

Ce este cu adevărat important pentru un astfel de aparat este puterea dar și consumul acestuia. LG K12AH-FI are o putere de răcire de 12.000 BTU și o putere pentru încălzire de 12.800 BTU. Având o putere destul de mare recomandarea mea ar fi ca acesta să fie folosit într-o încăpere spațioasă (38-40 metri cubi), chiar și pentru un întreg apartament. Nu îl recomand pentru folosirea într-o singură cameră. Clasa energetică de răcire este A, cu un cosum de 1090 wați atunci când va fi folosit pentru răcire și de 1100 wați atunci când va fi folosit pentru încălzire.

Ce am uitat să precizez la începutul acestui review este faptul că în prețul acestui aparat nu este inclusă și instalarea acestuia. Pentru instalare va trebui să apelați la o firmă autorizată, însă ca să știți prețul instalării nu depășește 300 RON. Ventilatorul acestuia are 4 trepte, și câteva funcții speciale precum: Jet Cool, Pornire rapidă, Diagnosticare automată și Cronometru. Nivelul de zgomot produs de unitatea interioară este de 35/33/31 decibeli, în funcție de treapta ventilatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.